Στα "χαρακώματα" Μανωλίδου - Λιάγκας!

04.04.2011
Δεν θα είχε πολύ πλάκα, να έδιναν ραντεβού στα... Μαρμαρένια Αλώνια η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιώργο Λιάγκα και να λύσουν τις διαφορές τους; Ή ακόμη καλύτερα, να δώσουν ραντεβού στην εκπομπή της Ευγενίας για να γίνει το «ξεκαθάρισμα»;

Δεν θα είχε πολύ πλάκα, να έδιναν ραντεβού στα... Μαρμαρένια Αλώνια η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιώργο Λιάγκα και να λύσουν τις διαφορές τους; Ή ακόμη καλύτερα, να δώσουν ραντεβού στην εκπομπή της Ευγενίας για να γίνει το «ξεκαθάρισμα»; Κι, όμως, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το τελευταίο μοιάζει πιο απίθανο σενάριο και από τα... Μαρμαρένια Αλώνια. Γιατί, οι πιθανότητες αυτοί οι δυο να καθίσουν στον καναπέ, είναι ανύπαρκτες.

Πάνε οι εποχές, πριν λίγους μήνες δηλαδή, που Λιάγκας και Μανωλίδου συνυπήρχαν στο πλατό του «Πρωινό mou» και συζητούσαν σαν δύο καλοί φίλοι. Τότε, που ο Λιάγκας έλεγε στον «αέρα» ότι πριν γνωρίσει την Μανωλίδου, είχε την χειρότερη άποψη για εκείνη, όμως, αναθεώρησε όταν τη συνάντησε. Αυτά ανήκουν στο κοντινό παρελθόν. Τώρα που η Μανωλίδου παρουσιάζει το Daily dancing, ο Λιάγκας δεν χάνει ευκαιρία να κάνει τα σχόλια του για την πορεία της. Σχόλια που άλλοτε είναι χαριτωμένα κι άλλοτε φαρμακερά. Το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή τα χαμηλά νούμερα του Daily (έκανε 5%) σχολίασε ότι όσοι την παρακολουθούν είναι τόσοι λίγοι, που γνωρίζονται μεταξύ τους. Χαχα. Καλό.

Και η Μανωλίδου, όμως, μη νομίζεις ότι κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Μόλις της δίνεται η ευκαιρία, φροντίζει κι αυτή να ρίχνει το καρφάκι της. Έτσι, όταν τη ρώτησαν για την «επίθεση» του Λιάγκα και όσα της σούρνει κάθε φορά, απάντησε πώς όταν οι δυο τους ήταν στο ίδιο κανάλι (Mega) άλλα έλεγε... Πόντος στην Ευγενία. Το σωστό να λέγεται.