Χιλιάδες αιτήσεις για το Master chef junior!

07.04.2011
Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία οι αιτήσεις για το Master chef junior. Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, μέχρι στιγμής στην εταιρεία παραγωγής έχουν σταλεί πέντε χιλιάδες αιτήσεις λιλιπούτειων

Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία οι αιτήσεις για το Master chef junior. Σύμφωνα, με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, μέχρι στιγμής στην εταιρεία παραγωγής έχουν σταλεί πέντε χιλιάδες αιτήσεις λιλιπούτειων επίδοξων σεφ. Και μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα οι απόψεις σχετικά με το talent show του Mega να διίσταντο και πολλοί αν ήταν εκείνοι που εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τη συμμετοχή παιδιών, οι γονείς κατά χιλιάδες συμφωνούν και βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους, που έχουν ταλέντο και αγάπη για τη μαγειρική.

Πάντως, το Junior θα έχει αρκετές διαφορές με το Master Chef, ενώ το παιδάκι που θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα, θα παίρνει δώρο κατσαρόλες και άλλα σκεύη μαγειρικής. Η κριτική επιτροπή, όπως έχουμε δει και από το τρέιλερ θα είναι η ίδια, δηλαδή, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος. Οι οντισιον θα ξεκινήσουν το πρώτο 15νθημερο του Μαϊου και τα γυρίσματα θα γίνουν τον Ιούνιο.