Η Ρούλα απαντά για την κόντρα με την Ελένη!

13.04.2011
Γι’ ακόμη μία φορά, βουίζει ο τηλεοπτικός τόπος για «αναζωπύρωση» της κόντρας Ελένης Μενεγάκη με Ρούλα Κορομηλά, μετά την πληροφορία ότι η δεύτερη έριξε «πόρτα» στην πρώτη και θα πάει καλεσμένη στο «Πρωινό mou».

Γι’ ακόμη μία φορά, βουίζει ο τηλεοπτικός τόπος για «αναζωπύρωση» της κόντρας Ελένης Μενεγάκη με Ρούλα Κορομηλά, μετά την πληροφορία ότι η δεύτερη έριξε «πόρτα» στην πρώτη και θα πάει καλεσμένη στο «Πρωινό mou». Αλλά και η απουσία της Ελένης από την πρεμιέρα του Greek Idol ήταν αρκετή για να κάνει πολλούς να μιλήσουν για ένα νέο γύρο στη μεταξύ τους κόντρα.

Τι πραγματικά συμβαίνει; Έχει στα αλήθεια ξεσπάσει «πόλεμος ξανθιών» στον Alpha; Την απάντηση έρχεται να δώσει η Ρούλα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook Με ένα μήνυμα για πολλούς αποδέκτες. «Καλημέρα. Όλα μια χαρά!!! Κλειστά τα αυτιά!!! Φιλιά σε όλους!!!» γράφει η παρουσιάστρια και το υπονοούμενο το πιάσαμε.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να δείξει σε όλους ότι αγνοεί όσα λέγονται και γράφονται για τις σχέσεις της με την Μενεγάκη, ενώ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Κατά πόσο όμως τα καταφέρνει, είναι... άλλου παπά ευαγγέλιο! Γιατί, αν πράγματι εμφανιστεί στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, δεν ξέρουμε αν η Ελένη (που της έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση για την εκπομπή της) θα το πάρει ψύχραιμα. Πάντως, στην πρεμιέρα του Greek Idol, θα δώσουν το «παρών» στενοί συνεργάτες της Μενεγάκη, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας!