Ξέρω τι κάνατε χθες βράδυ κύριε Λάτσιε!

13.04.2011
Ξέρω τι κάνατε χθες βράδυ κύριε Λάτσιε! Και σε περίπτωση που κάποιος έχει την απορία πώς και πού πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Λάτσιος, η απάντηση

Ξέρω τι κάνατε χθες βράδυ κύριε Λάτσιε! Και σε περίπτωση που κάποιος έχει την απορία πώς και πού πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Λάτσιος, η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως... Καθόταν στον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού του, έβλεπε «Ράδιο Αρβύλα» κι έστελνε sms.

Ένα από αυτά είχε παραλήπτη τον Αντώνη Κανάκη, στον οποίο έστειλε μήνυμα ενώ ήταν στον «αέρα» της εκπομπής. Ήταν τη στιγμή που ο Χρήστος Κιούσης χόρευε και στου Λάτσιου ξύπνησε ο κριτής του Dancing, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο το χορευτικό. «Θα σε παρακαλούσα Αντώνη να κλείσουμε από τώρα τον Κιούση για το Dancing 3» έγραψε στο sms και ο κολλητός του το διάβασε στον «αέρα».

Από την πρόταση, φανταζόμαστε ότι ο κριτής Λάτσιος έμεινε ικανοποιημένος από τις ικανότητες του Κιούση, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε θετικά στην πρόσκληση. Δεν παρέλειψε, δε, να πετάξει και την κακία του στον διευθυντή (σιγά μη δε έλεγε) σχολιάζοντας: «Αυτό που κάνω δεν είναι εφέ όπως στο τρέιλερ. Χορεύω ο ίδιος».