Τι σκέφτονται στον ΑΝΤ1 να κάνουν με την Ευγενία;

14.04.2011
Μπορεί η Ευγενία Μανωλίδου να το παλεύει σκληρά μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα του Dancing with the stars daily, όμως εκείνα δε λένε να πάρουν την ανιούσα με τίποτε. Μα με τίποτε, όμως. Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1

Μπορεί η Ευγενία Μανωλίδου να το παλεύει σκληρά μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα του Dancing with the stars daily, όμως εκείνα δε λένε να πάρουν την ανιούσα με τίποτε. Μα με τίποτε, όμως. Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σκέφτονται να πάρουν δραστικά και άμεσα μέτρα.

Το ενδεχόμενο να κοπεί η εκπομπή δεν παίζει, ειδικά μετά την κατηγορηματική δήλωση του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος δημόσια έδειξε τη συμπαράσταση του στην Μανωλίδου. Έτσι, αφού δεν θα παίξει το.. πονάει χέρι, κόβει χέρι, εκεί στο Μαρούσι σκέφτονται άλλες λύσεις, του τύπου να της αλλάξουν ζώνη. Σύμφωνα με το περιοδικό People, στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η πρόταση να πάει το daily στη μεσημεριανή ζώνη. Εξάλλου, απέναντι παίζουν τα μεσημεριανά που επί καθημερινής βάσης ασχολούνται με τα παρασκήνια του Dancing, κερδίζοντας νούμερα τηλεθέασης.

Άρα, για να μην το εκμεταλλευτούν οι του ΑΝΤ1; Ως ιδέα ακούγεται λογική και ίσως να ικανοποιεί και την ίδια την Μανωλίδου, η οποία αλλιώς θα αντιμετωπίσει τις μεσημεριανές εκπομπές που όλες μαζί την τηλεθέαση που κάνουν τα «Μυστικά της Εδέμ» δεν την πιάνουν με την καμία. Έλα, όμως, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο κανάλι υπάρχει και η πλευρά εκείνη που δε θέλει την αλλαγή, επειδή την ώρα εκείνη οι νιοστές επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Καφέ της χαράς» σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, δεν υπάρχει λόγος να τους «πειράξουν».