DWTS: Αποχώρηση -έκπληξη Γαλακτερού!

18.04.2011
Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Dancing with the stars ως προς τις αποχωρήσεις και μετά τον Γιώργο Χρανιώτη ήρθε η σειρά του Νάσου Γαλακτερού να αποχαιρετήσει το show, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Dancing with the stars ως προς τις αποχωρήσεις και μετά τον Γιώργο Χρανιώτη ήρθε η σειρά του Νάσου Γαλακτερού να αποχαιρετήσει το show, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Βλέπεις, υπήρχαν άλλα ζευγάρια που στοιχηματίζαμε ότι θα έβλεπαν την έξοδο.

Ο Γαλακτερός έμεινε στο τέλος με τον Γιώργο Γερολυμάτο (και να μας συγχωράει ο συμπαθής αοιδός) τον οποίο περιμέναμε να αποχωρήσει. Εξάλλου και ο ίδιος ο Γερολυμάτος ήταν σίγουρος ότι θα άκουγε δια στόματος Ζέτας: «Και το ζευγάρι που αποχωρεί είναι....» και για το λόγο αυτό, προτού ολοκληρώσει η παρουσιάστρια τη φράση, αποχαιρετούσε τον κόσμο.

Αλλά όταν η Ζέτα ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Γαλακτερός ούτε ο ίδιος ο Γερολυμάτος δεν το πίστευε. Πάντως, ο πρώην μπασκετμπολίστας δεν τα έβαψε μαύρα (να το βλέπουν αυτό κάποιοι) αφού για εκείνον η συμμετοχή του στο show ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί το show από τη θέση του κοινού. Κι επειδή δε βαστάω, θα το πω: Οι ολυμπιακοί από τη φιέστα έστελναν sms για την Τσουρή; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον (πλην των «γαύρων») που την κρατάει ακόμη μέσα στο παιγνίδι!