"Κόβεται" το Daily της Μανωλίδου!

19.04.2011
Τα σενάρια των προηγούμενων ημερών ότι το Daily dancing της Ευγενίας Μανωλίδου «κόβεται» λόγω απογοητευτικών νούμερων, τελικά επαληθεύονται. Η «Μπουμπούκα» κουνάει μαντήλι στην απογευματινή ζώνη, αλλά δεν ξέρουμε

Τα σενάρια των προηγούμενων ημερών ότι το Daily dancing της Ευγενίας Μανωλίδου «κόβεται» λόγω απογοητευτικών νούμερων, τελικά επαληθεύονται. Η «Μπουμπούκα» κουνάει μαντήλι στην απογευματινή ζώνη, αλλά δεν ξέρουμε αν θα το κάνει με χαρά ή λύπη. Γιατί, ναι μεν «κόβεται» η εκπομπή της, όμως η Ευγενία δεν θα πάει και σπίτι της.

Κι αυτό, διότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μετά από πολλή σκέψη αποφάσισαν να... αναστείλουν την καθημερινή προβολή του Daily και να το κάνουν... Sunday dancing! Τι σημαίνει αυτό; Η εκπομπή θα γίνει εβδομαδιαία και θα παίζει το απόγευμα της Κυριακής. Η αρχή θα γίνει μάλλον από την Κυριακή του Πάσχα.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η αντίδραση της Μανωλίδου για την απόφαση του καναλιού, αλλά κάτι μας λέει ότι καλά θα την πάρει. Άσε που θα απαλλαχθεί από το άγχος με τα νούμερα, αλλά και τι θα έχει κάθε μέρα στην εκπομπή μπας και προσελκύσει λιγουλάκι το ενδιαφέρον του κοινού. Που στην προκειμένη περίπτωση έμενε ασυγκίνητο.