Μενεγάκη: "Δεν είμαι καλάααα"

21.04.2011
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα σφουγγάρι να πλύνω το νεροχύτη! Νομίζουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις την ψύχωση της Ελένης Μενεγάκη με την κουζίνα, η οποία άπαξ και φέρει στο

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα σφουγγάρι να πλύνω το νεροχύτη! Νομίζουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις την ψύχωση της Ελένης Μενεγάκη με την κουζίνα, η οποία άπαξ και φέρει στο μυαλό της την εικόνα ενός νεροχύτη άπλυτου παθαίνει τρα λα λα. Το αυτό έπαθε και στην εκπομπή της, όταν άρχισε να εξιστορεί στους πανελίστες της ποιες είναι ψυχώσεις της. Και η κουζίνα είναι η μεγαλύτερη.

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση δεν ήταν τόσο οι… ψυχώσεις της, έχουμε ακούσει και χειρότερες, αλλά το… αμόκ που την έπιασε όταν της έλεγε. «Δεν μπορώ να βλέπω τα πιάτα άπλυτα. Δεν μπορώ, παθαίνουν τα νεύρα μου» τους έλεγε για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τελευταία τα νεύρα μου. Εσείς πώς με βλέπετε; Καλά;». Άντε τώρα κι αυτοί οι έρμοι να της πουν μεγαλοβδομαδιάτικα ότι δεν την βλέπουν σόι.

Δεν το ρίσκαραν γι αυτό και με ένα στόμα μια φωνή απάντησαν: «Είσαι η Ελένη και είσαι καλά». Αφού πήρε τη διαβεβαίωση ότι είναι οράιτ, συνέχισε τα δικά της και να σου οι περιγραφές ότι δεν αντέχει να βλέπει αποφάγια και λαχανικά μέσα στο νεροχύτη. Αφού έτσι που τα έλεγε, με έπιασε μια ταραχή, ένα άγχος για τον δικό μου νεροχύτη, που μεταξύ μας, δεν τον λες και… διαφήμιση για καθαριστικό κουζίνας! Βέβαια, η Ελένη είχε πάρει φόρα κι έλεγε και για άλλες ψυχώσεις που έχει, αλλά κάπου εκεί το έριξα στο ζάπινγκ γιατί στο τέλος εγώ θα ήθελα… χάπια κι ένα σφουγγάρι!