Η ξινίλα της Ευγενίας στους ΚαραμεροΧαριτάτους!

26.04.2011
Παίζει αυτή η φορά να είναι η πρώτη που δεν είδαμε την «μπουμπούκα» ενθουσιασμένη για τηλεοπτικό της εγχείρημα. Μέχρι πρόσφατα ο, τι κι αν της έδιναν ή την έβαζαν να κάνει, η Μανωλίοδυ ήτο μέσα στον ενθουσιασμό

Κι επίσημα έγινε η... συγχώνευση Ευγενίας Μανωλίδου με ΚαραμεροΧαριτάτους και το πρωί της Τρίτης το δίδυμο του ΑΝΤ1 υποδέχθηκε μετά Βαΐων και Κλάδων τη νέα τους συνεργάτιδα. Κι αν Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος έδειξαν έναν άλφα ενθουσιασμό για τον ερχομό της, φευ, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Ευγενία.

Παίζει αυτή η φορά να είναι η πρώτη που δεν είδαμε την «μπουμπούκα» ενθουσιασμένη για τηλεοπτικό της εγχείρημα. Μέχρι πρόσφατα ο, τι κι αν της έδιναν ή την έβαζαν να κάνει, η Μανωλίδου ήτο μέσα στον ενθουσιασμό, αρκεί να ήταν... τηλεοπτικό! Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η «συγχώνευση» με τους Καραμεροχαριτατους και το «κόψιμο» του Dancing daily από την απογευματινή ζώνη, δεν της έκατσαν καλά. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο εκεί που είσαι αφέντρα μίας εκπομπής να γίνεσαι... ένθετο σε άλλη.

Δεν χωνεύεται εύκολα η άτιμη η ιδέα και της Ευγενίας η «συγχώνευση» της έκατσε πιο βαριά και από τα γαρδουμπάκια την Ανάσταση. Και για του λόγου το αληθές, στο καλωσόρισμα από τους Καραμεροχαριτάτους, φρόντισε να πετάξει την ατάκα της: «Ευχαριστώ για την προσωρινή, επαναλαμβάνω προσωρινή φιλοξενία στην εκπομπή σας». Η Μανωλίδου θέλησε να μας δείξει ότι μόνο τυχαία δεν το είπε, αλλά έλα που ήρθε ο Καραμέρος και την ξενέρωσε την γυναίκα: «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» της είπε και ήρθε το προσωπάκι της και χλόμιασε, διότι βλέπεις, αυτό δεν το είχε σκεφτεί.

«Βρε Γιώργο» είπε με μία σχετική απογοήτευση, αλλά τι βρε Γιώργο; Η αλήθεια να λέγεται. Αν και είναι αλήθεια, ότι το «προσωρινό» λίγο μας προβλημάτισε. Πρόκειται για προσωρινή φιλοξενία ή έχει δίκιο ο Καραμέρος; Θα δείξει σύντομα. Πάντως, το dancing daily, μετά από απαίτηση του δίδυμου έγινε... Dancing καθημερινό! Για να μην ξεχνιόμαστε ποιος κάνει κουμάντο στην εκπομπή. Πάντως, όσο κι αν κρατήσει η «συγχώνευση» ένα είναι σίγουρο... θα γελάσουμε πολύ!