Τα δάκρυα του Λιάγκα για τον γιο του!

26.04.2011
Έναν διαφορετικό Γιώργο Λιάγκα είδαμε το πρωί της Τρίτης κι ας είναι καλά ο Λιάγκας τζούνιορ, που από την Μ. Τρίτη έχει κάνει τον πατέρα του… Μάρθα Βούρτση. Το έλεγε ο νέος πατέρας ότι μετά τον ερχομό του παιδιού

Έναν διαφορετικό Γιώργο Λιάγκα είδαμε το πρωί της Τρίτης κι ας είναι καλά ο Λιάγκας τζούνιορ, που από την Μ. Τρίτη έχει κάνει τον πατέρα του… Μάρθα Βούρτση. Το έλεγε ο νέος πατέρας ότι μετά τον ερχομό του παιδιού του κλαίει συνέχεια και συγκινείται με το παραμικρό, αλλά δεν τον πιστεύαμε. Μέχρι που το είδαμε με τα ματάκια μας. Ο Λιάγκας δεν βάσταξε και συγκινημένος δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής.

Ήταν τη στιγμή που οι συνεργάτες του τον υποδέχτηκαν με… κλάματα μωρού και ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι το κλάμα δεν ανήκει στον υιό, διότι ο Λιάγκας τζούνριο δεν κλαίει. Μετά άρχισε να μιλάει για εκείνον με μεγάλη περηφάνια, ενώ η συζήτηση πήγε (που άλλου;) στο περιβόητο ερώτημα: «Τίνος μοιάζει βρε γυναίκα το παιδί».

Όλοι έλεγαν ότι είναι ταμάμ η Φαίη, με την Βίκυ Παγιατάκη να τους διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι μοιάζει του μπαμπά. Εννοείται ότι αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο από την Σάσα Σταμάτη, η οποία είπε: «Μόνο στη μύτη να μην του μοιάζει». Και τσουπ η μεγάλη αποκάλυψη… η μύτη είναι ταμάμ μύτη Γιώργου Λιάγκα. Το είπε ο ίδιος….