Γερολυμάτος: Τάκα, τάκα τα σπάει του Λάτσιου τα πλακάκια!

27.04.2011
Όσο τα κορίτσια του (Dirty) Dancing with the stars δηλώνουν γοητευμένες από τον Γιάννη Λάτσιο, χαρακτηρίζοντας τον πότε «Γλυκούλη», πότε «γοητευτικό κύριο» και πότε «μπον βιβέρ», άλλο τόσο κάποια αγόρια δεν θέλουν μήτε να τον βλέπουν.

Όσο τα κορίτσια του (Dirty) Dancing with the stars δηλώνουν γοητευμένες από τον Γιάννη Λάτσιο, χαρακτηρίζοντας τον πότε «Γλυκούλη», πότε «γοητευτικό κύριο» και πότε «μπον βιβέρ», άλλο τόσο κάποια αγόρια δεν θέλουν μήτε να τον βλέπουν. Τον έχουν κανονικά στην μπούκα. Πρώτος και καλύτερος ο Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος τον έχει απειλήσει δημοσίως ότι θα τον κουρέψει γουλί, άμα συνεχίσει να του δίνει αβέρτα τα πεντάρια.

Αλλά η καλή η κόντρα από αλλού έσκασε για τον κριτή... Γιώργος Γερολυμάτος! Ο αοιδός έχει αποδειχτεί εφτάψυχος, παραμένοντας ακόμη στο παιγνίδι και φαίνεται διατεθειμένος να αποδειχτεί εφτάψυχος και στην κόντρα του με τον Λάτσιο. Τς, είσαι ταμάς; Να ακούσεις τον αοιδό να μιλάει για το μέλος της επιτροπής και να κάθεσαι σούζα μπρος στο μεγαλείο του άνδρα του πολλά βαρύ, που δεν κάνει να του μιλάτε το πρωί!

Για να καταλάβεις, τον πέτυχε η κάμερα του Star κι όταν τον ρώτησε για τη χαμηλή βαθμολογία που παίρνει στα Live κι αν αισθάνεται αδικημένος, πήρε ύφος, ανάλογο βλέμμα κι έδωσε την απάντηση του προς Λάτσιο μεριά. Δεν ξέρουμε, αν ο τελευταίος σκιάχτηκε μόλις άκουσε τον Γερολυμάτο να λέει: «Δε νιώθω αδικημένος γιατί με έχει προικίσει η φύση. Από πολλά πράγματα. Δες με καλά από πάνω μέχρι κάτω. Με τον τρόπο που μιλάω και που λειτουργώ». Εμείς, πάντως, ένα σκιάξιμο κι ένα δέος το νιώσαμε, ειδικά όταν στο καπάκι, ο αοιδός έκανε σαπέρα για να μας δείξει και πώς περπατάει. Τάκα, τάκα, τάκα θα τα σπάσει τα πλακάκια. Και ναι, μόλις μπήκαμε στο τρυπάκι και με αγωνία περιμένουμε το επόμενο Live για να δούμε τι θα γίνει με τη νέα κόντρα του (Dirty) Dancing with the stars!