Τατιάνα: Φούντωσε την ξεχασμένη κόντρα με Μουρατίδη

20.10.2011
Επίθεση σε Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δέσποινα Βανδη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, του οποίου το στόμα έσταξε μέλι για την καριέρα των δύο και την εξέλιξη της. Αυτά άκουσε που λες η Τατιάνα Στεφανίδου που είχε πάει καλεσμένη

Επίθεση σε Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δέσποινα Βανδη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, του οποίου το στόμα έσταξε μέλι για την καριέρα των δύο και την εξέλιξη της. Αυτά άκουσε που λες η Τατιάνα Στεφανίδου που είχε πάει καλεσμένη στον Φώτη και την Μαρία και είπε τη γνώμη της για το θέμα.

Κι εδώ πάει το… «η γλώσσα της Τάτυ κόκαλα δεν έχει και κόκαλα (του Μουρατίδη) τσακίζει». Βλέπεις, μεταξύ τους υπάρχει μία (ξεχασμένη η αλήθεια) κόντρα από πολύ παλιά και η Τατιάνα αυτά δεν τα ξεχνάει. Έτσι, ήταν μία καλή ευκαιρία για να έρθει να δώσει. «Θεωρώ ότι είναι συγκεκριμένη μεθοδολογία. Βγαίνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διαλέγουμε υψηλούς στόχους και κάνουμε επίθεση» είπε για αρχή κι εξήγησε: «Διαλέγει πέντε πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ ψηλά… Όταν το κάνει όλο και κάποια εγκαίνια θα έχει, όλο και κάποιο βιβλίο θα βγαίνει. Μια περίοδο θα βρίσουμε τον Χατζηγιάννη, μια άλλη περίοδο θα βρίσουμε τον Φώτη και τη Μαρία, θα κάνει τον κύκλο του, θα διαφημιστεί και το βιβλιαράκι»!

Άουτς. Τον πέθανε…. Και σάμπως μπορείς να πεις ότι όλα τα παραπάνω είναι μόνο κακίες; Με αυτά και με εκείνα μου ήρθε και το all time classic:στην Τατιάνα τατιανιές; Ακόμη κι αν έχουν περάσει τα χρόνια… Πάντως με τέτοιες δηλώσεις, σιγά μη δεν απαντήσει ο Μουρατίδης… Γι αυτό σου λέω…τη φούντωσε την κόντρα η «Τάτι»!