Γιατί ο Λιάγκας «έκραξε» ακροατή;

27.10.2011
«Με τα νούμερα που κάνουν Φερεντίνος- Χρηστίδου χαίρεται η οχιά η Τρυφίδου» έγραφε το μήνυμα ενός ακροατή στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάνας Τρυφίδου. Αν ο εν λόγω ακροατής έκανε χιούμορ που μόνο αυτός καταλάβαινε ή αν το εννοούσε,

«Με τα νούμερα που κάνουν Φερεντίνος- Χρηστίδου χαίρεται η οχιά η Τρυφίδου» έγραφε το μήνυμα ενός ακροατή στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάνας Τρυφίδου. Αν ο εν λόγω ακροατής έκανε χιούμορ που μόνο αυτός καταλάβαινε ή αν το εννοούσε, μόνο Θεός και η ψυχή του. Σημασία έχει ότι το μήνυμα του ήταν αρκετό να φέρει την «έκρηξη» του Λιάγκα, ο οποίος θεωρεί υπερβολικό το γεγονός ότι οι τηλεθεατές δείχνουν τόσο ενδιαφέρον για τα νούμερα.

Προηγουμένως φρόντισε να «στολίσει» κανονικά τον ακροατή, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων ανθρωπάκο, ενώ από κοντά και η Τρυφίδου, που την είπε και «οχιά». Και με την ευκαιρία αυτή τόνισε γι ακόμη μία φορά ότι τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα και το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνουν καλή δουλειά και να αρέσει στον κόσμο. Και συμπλήρωσε ότι φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά, αφού ο κόσμος τους βλέπει. Αλλά αυτό φαίνεται ότι τυχαία το έμαθε, αφού δεν ασχολείται με τα νούμερα.

Ωστόσο, τόνισε ότι και οι «απέναντι», δηλαδή ο Φερεντίνος με την Χρηστίδου έχουν επίσης δηλώσει ότι δεν ασχολούνται με τις τηλεθεάσεις. Εξάλλου, όπως είπε, δεν έχει μεγάλη σημασία αν είσαι μια μονάδα μπροστά ή πίσω. Κι έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι η συγκεκριμένη συνήθεια είναι «αστεία».