Χαμός με Λιβιεράτο. Τα «έχωσε» σε Star- Φαίη!

27.10.2011
Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό mou με καλεσμένο τον Λάμπη Λιβιεράτο. Κι επειδή λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι κι εδώ από την αρχή φάνηκε ότι θα έχουμε μία συνέντευξη διαφορετική

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό mou με καλεσμένο τον Λάμπη Λιβιεράτο. Κι επειδή λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι κι εδώ από την αρχή φάνηκε ότι θα έχουμε μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, που θα συζητηθεί για μέρες. Ο Λιβιεράτος αν και ξενυχτισμένος είχε «κέφια» και όρεξη να τα πει χύμα και όποιον... πάρει ο Χαρος!

Συγκεκριμένα, πήρε το... Star και καταλαβαίνεις ότι αν δε βρεθεί κάποιος άλλος να τα «χώσει» στο κανάλι, για μήνες θα ακούμε για τον αοιδό. Εμ, δεν είναι και λίγα αυτά που τους έσουρε. "Μ' αρέσει να λέω την αλήθεια. Ας πέσει το "ΣΤΑΡ" να με φάει, γλυκό παιδί δεν είμαι" Και κατηγόρησε το κανάλι ότι κατά καιρούς έχει παρερμηνεύσει δηλώσεις του, ενώ κάνει επιλεκτικά καλή δημοσιογραφία, αφού όποιον δεν γουστάρει, μπορεί να τον τσακίσει. (Για να κάνουμε τον δικηγόρο του Θεού – έτσι θέλει να λέμε ο Λάμπης – το Star μια χαρά του έχει φερθεί, αν κρίνουμε πόσο έχει «κράξει» άλλους και άλλους)

Επίσης, είπε ότι δεν γελάει με το χιούμορ του Star και ότι ο ίδιος έχει μεγαλώσει με το χιούμορ του Φρέντυ Γερμανού και του Αρκά. (Χμ. Να υποθέσουμε ότι αυτό το είμαστε δεν είμαστε με την Εύη Αδάμ. Ο ένας λέει ότι χώρισαν και ο άλλος ότι είναι μαζί, είναι εμπνευσμένο από το χιούμορ του... Αρκά;) Κι αν νομίζεις ότι το ζεύγος παρακολουθούσε σαστισμένο το ξέσπασμα του Λάμπη, γελιέσαι. Εκεί, αυτοί να του την μπαίνουν με την Φαίη περισσότερο. Τόσο, δηλαδή που στο τέλος τα άκουσε κι αυτή, αφού ο καλεσμένος της τής τα έχωσε κανονικά. Τι «γλυκιά μου» την έλεγε, τι «κουκλίτσα μου» ειρωνικά πάντα.

Ειδικά, όταν εκείνη επέμενε να τον ρωτάει για την Εύη Αδάμ. Τρελό γέλιο λέμε. Ο Λιάγκας ήταν πιο cool, αλλά όταν υπερασπίστηκε το Star, λέγοντας ότι έχω δουλέψει σε αυτό, τα άκουσε κι εκείνος. Πάντως, εύγε του Λιάγκα και της Φαίης σε δεύτερη φάση, που χειρίστηκαν ψύχραιμα την κατάσταση. Γιατί λίγο ήθελε και θα γινόταν εκεί μέσα όλα... μπουρλότο! Πάντως, στο τέλος αφού βγήκαν όλοι «αλώβητοι» αναφώνησαν ένα "ειρήνη ημίν" και φιλήθηκαν σταυρωτά. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία απάντηση Star. Α ρε κάτι γλέντια....

Τελικά, είναι χωρισμένο το ζευγάρι; Δες τι ακριβώς είπε ο Λάμπης στην ίδια συνέντευξη κάνοντας κλικ εδώ: