Πειρασμός: Η Μπιχτέρ έτοιμη να «παραδοθεί» στον Μπεχλούλ

02.11.2011
Η Ελίφ τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπεχλούλ σκέφτεται ότι την απάτησε με μια από τις παλιές του αγάπες και του επιστρέφει τη βέρα. Δεν μπορεί να ομολογήσει τη διάλυση του αρραβώνα στον Μπεχλούλ

Η Ελίφ τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπεχλούλ σκέφτεται ότι την απάτησε με μια από τις παλιές του αγάπες και του επιστρέφει τη βέρα. Δεν μπορεί να ομολογήσει τη διάλυση του αρραβώνα στον Μπεχλούλ, ούτε καν στον ίδιο της τον εαυτό και σε κατάσταση μέθης, σκέφτεται να μιλήσει στη Μπιχτέρ.

Ο Αντνάν προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του Mπεχλούλ σχετικά με την Ελίφ, ενώ την ίδια στιγμή και η Μπιχτέρ προσπαθεί και αυτή να μεσολαβήσει. Η Φιρντέβς είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, προκειμένου να εδραιώσει την κυριαρχία της στο σπίτι. Αυτή τη φορά έχει στα χέρια της ένα πολύ ισχυρό χαρτί και χρησιμοποιώντας το, θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες στο σπίτι.

Τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες προξενούν το ενδιαφέρον και της Πεϊκέρ και με το που ξεκινάει να ψάχνει το λόγο που η Μπιχτέρ υπέκυψε στη Φιρντέβς, κάνει τη Μπιχτέρ να ανησυχεί για τα καλά. Η Μπιχτέρ ανακαλύπτει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο του Μπεχλούλ, όταν βρίσκονται στην κρυψώνα τους και νικημένη από την αδυναμία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί πια να λέει ψέματα στον ίδιο της τον εαυτό. Η φλόγα που σιγοκαίει μέσα της θα γίνει σύντομα... μεγάλη πυρκαγιά.