Η Πόπη σφήνα στα ζευγάρια!

02.11.2011
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της Τρίτης έφεραν και πάλι αναστάτωση στην πρωινή ζώνη, με την Πόπη Τσαπανίδου και πάλι να επιστρέφει δυναμικά στην τηλεθέαση. Όχι ότι τις προηγούμενες μέρες, η εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις της Τρίτης έφεραν και πάλι αναστάτωση στην πρωινή ζώνη, με την Πόπη Τσαπανίδου και πάλι να επιστρέφει δυναμικά στην τηλεθέαση. Όχι ότι τις προηγούμενες μέρες, η εκπομπή της στο ΣΚΑΙ δεν ήταν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ωστόσο, αυτή τη φορά την ανάσα της Πόπης ένιωσαν για τα καλά ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι φευ στα νεανικά κοινά είδαν την πλάτη της δημοσιογράφου.

Το «Πρωινό Mou» αντίθετα στο σύνολο τερμάτισε χαλαρά πρώτο διατηρώντας γι ακόμη μία μέρα τη διαφορά με το Πρωινό ΑΝΤ1 σε ποσοστά της τάξης των έξι μονάδων. Στα νεανικά κοινά, πάντως, ένιωσαν... καυτή την ανάσα της Τσαπανίδου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έκαναν στο σύνολο 25,8%, ενώ στα νεανικά κοινά 23,8%. Φερεντίνος και Σίσσυ έκαναν στο σύνολο 19% και 19,7% στα νεανικά. Η Τσαπανίδου που ασχολήθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις έκανε 17,5% στο σύνολο και 22,9% στα νεανικά.