Dancing on ice: Κλίκες & κόντρες πριν ξεκινήσουν!

02.11.2011
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και να δεις που στο Dancing on ice η «μέρα» προβλέπεται... κακή, στραβή κι ανάποδη! Μάντης κακών δεν είμαι, αλλά εκεί στην «Πρωινή Μελέτη» είναι... αγγελιοφόροι κακών μαντάτων. Έτσι

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και να δεις που στο Dancing on ice η «μέρα» προβλέπεται... κακή, στραβή κι ανάποδη! Μάντης κακών δεν είμαι, αλλά εκεί στην «Πρωινή Μελέτη» είναι... αγγελιοφόροι κακών μαντάτων. Έτσι, όπως ακούσαμε το πρωί της Τετάρτης, στο νέο φιλόδοξο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1, οι «σταρ» πριν αρχίσουν τις... φιλανθρωπικές τούμπες (σόρι στροφές) στον πάγο, έπιασαν τις «φιλανθρωπικές» κόντρες μεταξύ τους.

Ω ναι. Θες το παγωμένο κλίμα του παγοδρομίου; Θες ότι οι εποχές είναι δύσκολες και είμαστε όλοι μες στα νεύρα; Θες ότι οι «σταρ» που επέλεξε η παραγωγή είναι κομμάτι της ίντριγκας; Σημασία έχει ότι από τις πρόβες κιόλας, έχουν ξεκινήσει οι κόντρες, ενώ πρόλαβαν και σχημάτισαν κλίκες. Αμέ. Έτσι, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», μέχρι στιγμής έχουμε δύο κλίκες. Η πρώτη αποτελείται από τον Βασίλειο Κωστέτσο και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η τελευταία θεωρείται και φαβορί για το παιγνίδι κι αυτό κράτα το για παρακάτω.

Η δεύτερη κλίκα αποτελείται από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Χριστίνα Παππά και την Shaya Εδώ η τελευταία επίσης θεωρείται φαβορί για τη νίκη και όπως ακούσαμε στο Star έχει μία «άτυπη» κόντρα με την Αναστασοπούλου. Προσοχή στους περαστικούς, θα εκσφενδονίζονται παγοπέδιλο κι αυτά πονάνε! Πάντως, ο Κωστέτσος αν και της άλλης κλίκας, στην επίδειξη του στην Εβδομάδα μόδας είχε ως μοντέλο την Τσιμτσιλή από τους... others! Βρε μπας και το παίζει σε διπλό ταμπλό; Χμ..