Έξαλλος ο Κανάκης, τα «έχωσε» στον ΑΝΤ1!

08.11.2011
Τσατάλια τα νεύρα του Αντώνη Κανάκη, τσατάλια. Κι ας είναι καλά οι πολιτικές εξελίξεις και ο ΑΝΤ1, που το σύγχυσαν το αγόρι βραδιάτικα. Και ξέρεις; Άμα ο Κανάκης νευριάζει, δε λογαριάζει τίποτε και τα λέει χύμα. Γιατί πες μου εσύ

Τσατάλια τα νεύρα του Αντώνη Κανάκη, τσατάλια. Κι ας είναι καλά οι πολιτικές εξελίξεις και ο ΑΝΤ1, που το σύγχυσαν το αγόρι βραδιάτικα. Και ξέρεις; Άμα ο Κανάκης νευριάζει, δε λογαριάζει τίποτε και τα λέει χύμα. Γιατί πες μου εσύ, ποιος άλλος θα τα «έχωνε» στο ίδιο του το κανάλι, επειδή τόλμησε να διακόψει την εκπομπή του στον «αέρα» για να πάνε σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Τι τελευταίες μέρες οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έχουν φέρει τούμπα το πρόγραμμα όλων των καναλιών, εκπομπές δεν βγαίνουν (βλέπε Πρωινό Mou), εκπομπές διαμορφώνονται βάσει της επικαιρότητας, ενώ τα έκτακτα δελτία ειδήσεων είναι περισσότερα και από τις διαφημίσεις. Ψες βράδυ Δευτέρας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 υπήρχε μία σχετική ηρεμία κι έτσι το Wipe Out και το Black out προβλήθηκαν κανονικά χωρίς «κοψίματα». Αλίμονο, όμως, δε συνέβη το ίδιο με τους «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι δεν πρόλαβαν να πούνε την καλησπέρα τους κι ενημερώθηκαν ότι σε λίγο θα διακόψουν για ένα έκτακτο.

Το άκουσε αυτό ο Αντώνης κι άρχισε να φουντώνει. Πριν περάσουν στο δελτίο, ο παρουσιαστής εκνευρισμένος προειδοποίησε (απευθυνόμενος προφανώς στη ροή) να μην πάνε σε διαφημίσεις, αλλά να επιστρέψουν σε αυτούς. Αλλά στης ροής την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα και μετά το δελτίο ακολούθησαν διαφημίσεις και τρέιλερ του καναλιού. Έξι ολόκληρα λεπτά κράτησε η διακοπή και με την επιστροφή είχαμε έναν «Τούρκο» Κανάκη να είναι μούγκα στη στρούγκα και να βάζει μουσική. Μετά ακολούθησε το ξέσπασμα του εναντίον του καναλιού με τις σπόντες και τα «καρφιά» να δίνουν και παίρνουν.

Μιλάμε «άδειασε» κανονικά το κανάλι του λέγοντας,: «Έχουμε περισσότερο όρεξη να ακούσουμε μουσική έτσι όπως τα έχει κάνει ο Ant1 και πολύ σωστά ένας τηλεθεατής είπε Επειδή οι συνεννοήσεις σε αυτήν την χώρα είναι σαν και αυτή που μόλις παρακολουθήσατε για αυτό ζητά έγγραφες εγγυήσεις ο Γιούνκερ και οι υπόλοιποι. Γιατί κι εμείς έπρεπε να ζητήσουμε έγγραφες εγγυήσεις ότι θα είναι ένα έκτακτo δελτίο ειδήσεων και όχι ένα διαφημιστικό break. Αλλά ως δια μαγείας το έκτακτo δελτίο ειδήσεων εξελίχθηκε σε διαφημιστικό break διάρκειας έξι λεπτών!!!»

Από την οργή του δε γλίτωσε ούτε η υπεύθυνη ροής προγράμματος, την οποία κάλεσε να πάει στη θέση του και να βγάλει την εκπομπή. Στο καπάκι τους ενημέρωσαν ότι η εκπομπή παίρνει παράταση μέχρι τις 00.30 και τότε όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αποδοκιμασίας. Και τελείωσε το «άδειασμα» του δείχνοντας βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της Κυριακής, όπου οι εξελίξεις έτρεχαν και ο ΑΝΤ1 από κάτω έβγαλε φάσα που έλεγε ότι σε λίγο ξεκινά το Dancing on Ice. Μα τι ωραία ατμόσφαιρα...