Το ξαφνικό «αντίο» της Τσιμτσιλή στους τηλεθεατές!!!

08.11.2011
Ένα παράξενο φινάλε, που είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε παρακολουθώντας το «Πολύ Μπλα Μπλα» την Δευτέρα, επεφύλαξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους τηλεθεατές. Με τα τραγούδια «Σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει»

Ένα παράξενο φινάλε, που είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε παρακολουθώντας το «Πολύ Μπλα Μπλα» την Δευτέρα, επεφύλαξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους τηλεθεατές. Με τα τραγούδια «Σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει» και «Οι τίτλοι του τέλους» τέλειωσε η εκπομπή με την παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη να αποχαιρετά συνεργάτες και τηλεθεατές για τελευταία φορά.

Η κατάσταση στο Alter όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά οι εργαζόμενοι στο κανάλι όπως όλα δείχνουν προχωράνε σε επίσχεση εργασίας. Έτσι, η Σταματίνα έκλεισε την εκπομπή λέγοντας: «Σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όλοι οι άνθρωποι του σταθμού, αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσο πιστεύαμε ποτέ. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε, σίγουρα θα τα λέμε εκτός κάμερας, ίσως να τα ξαναπούμε και μπροστά στην κάμερα. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, αν δεν συμβεί αυτό σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Στο τέλος παρουσιάστρια και συνεργάτες της όλοι τους συγκινημένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Εμείς, ευχόμαστε να συμβεί η μεγάλη ανατροπή και να τους δούμε ξανά στις οθόνες μας.