Τσιμτσιλή: Χθες αποχαιρετισμοί, σήμερα... γιορτές!

08.11.2011
Αυτή κι αν είναι... ανατροπή να το πούμε; Έκπληξη να την πούμε; Όπως και να έχει, ένα είναι το θέμα. Το «Πολύ Μπλα Μπλα» είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Μόλις χθες, μεσημέρι Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες μάς αποχαιρετούσαν

Αυτή κι αν είναι... ανατροπή να το πούμε; Έκπληξη να την πούμε; Όπως και να έχει, ένα είναι το θέμα. Το «Πολύ Μπλα Μπλα» είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Μόλις χθες, μεσημέρι Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες μάς αποχαιρετούσαν συγκινημένοι με τραγούδια τύπου: «Οι τίτλοι του τέλους» κι ευχαριστώντας το κοινό που στάθηκε δίπλα τους.

Η συγκίνηση «εξαπλώθηκε» και σε εμάς και πριν καν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε την ευχή μας «να πάνε όλα καλά και να γίνει η ανατροπή, ώστε να επιστρέψει η παρέα στις οθόνες μας», τσουπ τι λες ότι είδαμε την Τρίτη; Την παρέα κανονικά στη θέση της. Κι αν χθες το κλίμα ήταν αποχαιρετιστήριο, σήμερα ητο εορταστικό.

Βλέπεις, γιορτάζει η Σταματίνα και στην εκπομπή τίμησαν την ονομαστική της παρουσιάστριας. Βέβαια, η Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην τύχη της εκπομπής και στο χθεσινό «αντίο» λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πολλές φορές γνωρίζουμε αυτές τις εκπλήξεις, αλλά τη σημερινή όντως δεν τη γνώριζα, γιατί δεν γνωρίζαμε καν, νομίζαμε ότι δεν θα ήμασταν καν στον αέρα. Για αυτό και με τον τρόπο μας, περάσαμε χθες στους τηλεθεατές κάποιο μήνυμα, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε...".

Βέβαια, και την Τρίτη δεν έλειψε η συγκίνηση, ενώ στο τηλέφωνο βγήκε μία άλλη εορτάζουσα του Alter, η Αγγελική Νικολούλη. Όσο για την επίσχεση εργασίας στο κανάλι; Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, γι αυτό και την Τρίτη βγήκαν κανονικά οι εκπομπές.