«Ξεκατινάζ» Νότη νούμερο 99!

08.11.2011
Άτιμο πράγμα η πίκρα, δεν το συζητώ. Άμα την φας, δεν μπορείς μετά να γλυκαθείς με τίποτε. Και το αυτό φαίνεται ότι έχει πάθει ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος πέρα της πίκρας, μάλλον δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι φέτος δεν είναι στο «Δέστε τους".

Άτιμο πράγμα η πίκρα, δεν το συζητώ. Άμα την φας, δεν μπορείς μετά να γλυκαθείς με τίποτε. Και το αυτό φαίνεται ότι έχει πάθει ο Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος πέρα της πίκρας, μάλλον δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι φέτος δεν είναι στο «Δέστε τους". Και μπορεί με κάθε ευκαιρία να λέει ξανά και ξανά ότι η απόφαση της αποχώρησης ήτο όλοδική του, στο τέλος έτσι όπως κάνει, θα αδυνατούμε να τον πιστέψουμε. Και το χειρότερο; Θα μας κάνει να συμπαθήσουμε το Νίκο Μουτσινά (μπρρρρ) ο οποίος στην ιστορία αυτή δείχνει μία ανωτερότητα.

Τον Νότη, που λες, πήγε και βρήκε η κάμερα της «Πρωινής Μελέτη» και για πρώτη φορά (να και μία πρωτοτυπία) τα «έχωσε» στους πρώην συνεργάτες του λεκτικά και ουχί μέσω facebook. Με αυτόν που τα έχει περισσότερο είναι ο Μουτσινάς, του οποίου ούτε το όνομα αναφέρει καν. Τον αποκαλεί «κεντρικό παρουσιαστή» και αποκαλύπτει ότι οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Έεεεελα, πρώτη φορά το... ξανά ακούμε αυτό για την αφεντιά του Μουτσινά!

«Μου έγινε μια πρόταση από τον κεντρικό παρουσιαστή να μην είμαι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ώστε να μπούνε κάποιοι άλλοι στη θέση μου, οπότε εγώ θεώρησα ότι αυτό δεν ήταν δίκαιο απέναντι και στους υπόλοιπους που είναι στην εκπομπή. Αποφάσισα ότι δε μου κάνει και δε θέλω να συνεργαστώ» είπε χαρακτηριστικά. Κι αφού άφησε τον «κεντρικό παρουσιαστή», έπιασε την λατρεμένη του (λέμε και κάνα αστειάκι) Κατερίνα (όλο)Καίνουργιου. Την προηγούμενη φορά είχε αναφερθεί στο πλαστικό της στήθος, τώρα έπιασε τις... τρέσες της. Αρχίζω και τρομάζω. Τούτο το κορίτσι έχει τίποτις original πάνω; Ο... Ρόμποκοπ είναι;

«Αν άκουγες όλη μέρα για τις τρέσες δε θα κουραζόσουν;» ρώτησε τη δημοσιογράφο της εκπομπής και συνέχισε: «Την είχαν βάλει δίπλα μου. Είχα εντρυφήσει στην κατασκευή extensions και τρέσας». Αυτή τη φορά δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Ηλιάκη με την οποία είναι φίλοι, αλλά μία δήλωση της στη Ναταλία Γερμανού, ότι εκείνη δεν ήξερε τίποτε για τις προθέσεις του, τον στεναχώρησε.

«Βγήκε η Μαρία στη Ναταλία και είπε ότι δεν είχαμε μιλήσει. Εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο μια μέρα πριν γράψω αυτό στο Facebook και της είχα κοινοποιήσει ότι εγώ δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ αυτή τη συνθήκη. Δεν ανέχομαι να έχω τέτοια συμπεριφορά από το Νίκο, οπότε θα αποχωρίσω».