Ελένη: Ποιον προσκάλεσε στο... κρεβάτι της;

09.11.2011
Ήταν η Ελένη Μενεγάκη να μην γνωρίσει το Twitter. Άπαξ και μπήκε στον κόσμο αυτό, δε λέει να ξεκολλήσει. Και μάλιστα έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο, που ούτε η ίδια πίστευε ότι θα το πετύχαινε τόσο σύντομα

Ήταν η Ελένη Μενεγάκη να μην γνωρίσει το Twitter. Άπαξ και μπήκε στον κόσμο αυτό, δε λέει να ξεκολλήσει. Και μάλιστα έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο, που ούτε η ίδια πίστευε ότι θα το πετύχαινε τόσο σύντομα. Αλλά η Ελένη είναι Ελένη και τα ευτράπελα που της συμβαίνουν είναι μοναδικά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, την Τρίτη της συνέβη κάτι πολύ περίεργο και αστείο συγχρόνως, αφού ένα μήνυμα της στο Twitter «άναψε» φωτιές. Πρωταγωνίστρια η ίδια και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος της έστειλε μήνυμα για την ονομαστική εορτή των παιδιών τους. Εκείνη, τον ευχαρίστησε θέλοντας να του γράψει στο τέλος ότι τον περιμένει την Παρασκευή στην εκπομπή.

Έλα, όμως, που το ipad της παρουσιάστριας είναι ρυθμισμένο με το λεξικό που εμφανίζει μόνο του τη λέξη, με αποτέλεσμα η λέξη «εκπομπή» να διορθωθεί αυτόματα σε... «κρεβάτι». Η Ελένη δεν το είδε, ούτε καν το κατάλαβε και το ανάρτησε κανονικά. «Να τα χαιρόμαστε Γιώργο μου και σε περιμένω στο κρεβάτι» του έγραψε. Το είδε ο Θεοφάνους κι έμεινε... παγωτό! Την πήρε τηλέφωνο και τη ρώτησε τι ακριβώς εννοεί και μόλις η Ελένη κατάλαβε το λάθος, να άνοιγε η γη να την καταπιεί στην ιδέα ότι το «πονηρό» μήνυμα το είδε ποοοολύς κόσμος!