Η Πόπη «έφαγε» Σίσσυ - Φερεντίνο!

09.11.2011
Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη. Οι ανατροπές καθημερινά είναι πολλές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές δίνουν ακόμη και «μάχη» στήθος με στήθος με τις ενημερωτικές

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη. Οι ανατροπές καθημερινά είναι πολλές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές δίνουν ακόμη και «μάχη» στήθος με στήθος με τις ενημερωτικές για την τηλεθέαση. Η Πόπη Τσαπανίδου και η Μαρία Σαράφογλου, μπορεί να φάνταζαν ως τα απόλυτα αουτσάιντερ, όμως η πολιτική επικαιρότητα όχι μόνο τις έφερε στο προσκήνιο, αλλά ανταγωνίζονται στα ίσα τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι μόνοι που δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις (ως προς την τηλεθέαση, διότι κάναμε... μαύρα μάτια μέχρι να τους δούμε) είναι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Την Τρίτη το «Πρωινό mou» επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας, αφού μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων κατάφερε να τερματίσει πρώτο (23,9% στο σύνολο) και με διαφορά από τον δεύτερο. Κι εδώ είναι η ανατροπή της ημέρας: στη δεύτερη θέση συναντάμε την Πόπη Τσαπανίδου με το «ΣΚΑΙ Τώρα» να συγκεντρώνει στο σύνολο 16,2%. Το Πρωινό ΑΝΤ1 για πρώτη φορά πέρασε τρίτο σε απόσταση αναπνοής με 16,1%, ενώ αισθητά ανεβασμένα είναι τα νούμερα και της ενημερωτική εκπομπής της ΝΕΤ με 12,2%.

Στα νεανικά κοινά Φαίη και Λιάγκας παρέμειναν πρώτοι με 24,9%, ενώ εδώ δεύτεροι πέρασαν η Σίσσυ με τον Φερεντίνο (18,6%). Η Πόπη τερμάτισε τρίτη με 15,2%.