Αγωνία για Χριστοφόρου μετά τον τραυματισμό

11.11.2011
Και οι τραυματισμοί και τα προβλήματα στο Dancing on ice καλά κρατούν. Το τελευταίο θύμα που έπεσε στη μάχη του πάγου είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από το α

Και οι τραυματισμοί και τα προβλήματα στο Dancing on ice καλά κρατούν. Το τελευταίο θύμα που έπεσε στη μάχη του πάγου είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από το ατύχημα που είχε στις πρόβες το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο τραγουδιστής, που στην πρεμιέρα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους, χτύπησε σε τρία σημεία του σώματος του.

Στην ιδιωτική κλινική που μεταφέρθηκε οι γιατροί διέγνωσαν χτύπημα στη πλάτη, στη λεκάνη και στο πόδι, αλλά η κατάσταση του δεν απαιτούσε να νοσηλευτεί. Έτσι, ο Χριστοφόρου επέστρεψε σπίτι του όπου και αναρρώνει. Κι εδώ δημιουργείται το ερώτημα αν την Κυριακή θα μπορέσει να χορέψει στο δεύτερο Live του Dancing.

Ο ίδιος θέλει πολύ να εμφανιστεί, αλλά το «πράσινο» φως θα του το δώσει μόνο ο γιατρός, το απόγευμα της Παρασκευής οπότε και θα τον επισκεφτεί.