Θρίλερ με Λυκουρέζου. Εξαφανίστηκε η... εξερευνήτρια;

11.11.2011
Ποιο θρίλερ με νέο πρωθυπουργό και νέα κυβέρνηση; Στο Dancing on iceνα δεις τι θρίλερ ζούνε τις τελευταίες ώρες. Η Μαρία Ελένη η μικρή εξερευνήτρια (Λυκουρέζου) έχει εξαφανιστεί και ουδείς γνωρίζει αν η κόρη της Ζωής Λάσκαρη

Ποιο θρίλερ με νέο πρωθυπουργό και νέα κυβέρνηση; Στο Dancing on ice να δεις τι θρίλερ ζούνε τις τελευταίες ώρες. Η Μαρία Ελένη η μικρή εξερευνήτρια (Λυκουρέζου) έχει εξαφανιστεί και ουδείς γνωρίζει αν η κόρη της Ζωής Λάσκαρη αποχωρεί οριστικά από το παιγνίδι ή απλά παράτησε αυτή την εβδομάδα της πρόβες, επειδή έπεσε πολύ δουλειά. Πήγε να… εξερευνήσει ας πούμε τη ζωή στην Αλάσκα! Και να της μάθει και κάνα Εσκιμωάκι μυστικά για τον χορό στον πάγο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λυκουρέζου δεν έχει εμφανιστεί στις τελευταίες πρόβες κι επειδή η Αγγελική Νικολούλη δεν κάνει εκπομπή για να απευθυνθούν σε εκείνη να την βρει, υποθέτουν ότι αποχώρησε. Αν και η ίδια πριν λίγες μέρες μιλούσε με ενθουσιασμό για τη δεύτερη χορογραφίας της, ξαφνικά δήλωσε στην παραγωγή ότι παραιτείται. Τα δημοσιεύματα λένε ότι η Μαρία Ελένη επικαλέστηκε πρόβλημα στο πόδι της (εμ, ξέρεις τι ορθοστασία έχει η «εξερεύνηση ζωής»; Χειρότερη και από της κομμώτριας) και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Άλλοι, λένε, ότι αποχώρησε επειδή είχε έναν καβγά με άνθρωπο της παραγωγής στην πρεμιέρα. Εξάλλου, την περασμένη Κυριακή είχαμε κι ένα περιστατικό με την Λυκουρέζου, η οποία αποχώρησε πριν τελειώσει το σόου, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους του. Πάντως, κανείς από τους συμπαίκτες της δεν γνωρίζει τι συμβαίνει, όμως η Πάμελα και ο Μυθριδάτης, που είναι «αναπληρωματικοί» ήδη έχουν πάρει θέση. Αν δεν μάθουμε νωρίτερα, τότε καλό κουράγιο, διότι το «θρίλερ» θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής!