Ο Κωστόπουλος φίλησε στο στόμα την Ζαρίφη!!!

12.11.2011
Από αλλού το περίμενε, από αλλού της ήρθε της Τζένης Μπαλατσινού. Την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου θα περιμέναμε ότι θα ήταν ο φόβος της, μιας και κάθεται δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο στην επιτροπή του Dancing on ice

Από αλλού το περίμενε, από αλλού της ήρθε της Τζένης Μπαλατσινού. Την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου θα περιμέναμε ότι θα ήταν ο φόβος της, μιας και κάθεται δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο στην επιτροπή του Dancing on ice και από αλλού της ήρθε. Ο σύζυγος έκανε την… κουτσουκέλα του, αλλά αλί αλί και τρισαλί η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, την οποία ο Κωστόπουλος φίλησε στο στόμα.

Και δε μιλάμε για πεταχτό φιλί, αλλά… γαλλικότατο διαρκείας!!! Αν είσαι Μπαλατσινού πρέπει να χαίρεσαι που δεν είναι η… Παπαρίζου ή να ανησυχείς που είναι η Ζαρίφη; Η τελευταία, πάντως, φαντάζομαι ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ. Δεν είναι και λίγο να σε φιλάει στο στόμα ο Κωστόπουλος. Λες μετά το τέλος του Πρωινού Mou, η τυχερή πανελίστρια να πήγε να παίξει Τζόκερ; Την πάει η σημερινή… 11/11/11!!!

Το φιλί που άναψε φωτιές έπεσε το πρωί της παρασκευής στο Πρωινό ΑΝΤ1, όπου ο γνωστός εκδότης ήτο καλεσμένος. Κάποια στιγμή η Ζαρίφη τού λέει ότι πήρε ένα tweet που της έλεγε να του δώσει ένα γαλλικό φιλί. Ευφάνταστος ο αποστολέας, δεν το συζητώ. Και προτού προλάβει να ολοκληρώσει, την αρπάζει και της το δίνει. Σόκι και δέος και τρελή χαρά για το Κατερινιώ, που στην αρχή είχε μείνει κάγκελο.

Καλά αυτή που έμεινε «παγωτό»και δεν πίστευε στα…συντηρητικά της μάτια, ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου. Λίγο μετά, η Ζαρίφη που επανήλθε από το αρχικό σοκ παρουσίασε ένα θέμα, όπου η ίδια έκανε poll dancing.Νομίζω ότι μετά το σκηνικό με το φιλί, τίποτε άλλο δεν μπορούσε να μας σοκάρει περισσότερο. Και αυτό το θέμα το αφιέρωσε στον τολμηρό Πέτρο. Η Κατερίνα και ο…στύλος! Αλλά φευ ο Κωστόπουλος, όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε, αλλά την γείωσε κανονικά. «Μην το χορέψεις αυτό στον φίλο σου. Θα γελάσει» της είπε και την πίκρανε φαρμάκι. Αν και τόση γλύκα που είχε πάρει πρωτύτερα από το φιλί, η»γείωση» ήτο… μέτρια!