Συμφορά: Τα «βρόντηξε» ο Κωστέτσος

14.11.2011
Την πρώτη αποχώρηση στο Dancing on ice είχαμε στο δεύτερο Live της Κυριακής και μάντεψε ποιος έφυγε: ο Βασίλειος Κωστέτσος! Μωρέ «κάρβουνο» αποδείχτηκε ο «χρυσός» του ΑΝΤ1 ότι στο πρόσωπο του... δημιουργού μόδας

Την πρώτη αποχώρηση στο Dancing on ice είχαμε στο δεύτερο Live της Κυριακής και μάντεψε ποιος έφυγε: ο Βασίλειος Κωστέτσος! Μωρέ «κάρβουνο» αποδείχτηκε ο «χρυσός» του ΑΝΤ1 ότι στο πρόσωπο του... δημιουργού μόδας βρήκαν τον αντικαταστάτη του Τρυφωνα Σαμαρά, αφού ο Vasilios ( όπως σου το γράφω) δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Και μετά από τα πολλά «φεύγω – μένω» τελικά έκανε θεαματική έξοδο.... αποχώρησε μόνος του.

Ο Vasilios αν και συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, τελικά ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Κώστα Φραγκολιά. Φέτος, στο DOI υπάρχει μία διαφορά από το DWTS. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση χορεύουν ξανά και η επιτροπή αποφασίζει ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου. Αλλά ο Κωστέτσος μία που άκουσε ότι θα χορέψει πάλι και μία που είπε... «Bye, bye».

«Θέλω να αποχωρήσω. Θα αφήσω την θέση μου στον Κώστα. Δεν ξαναχορεύω», είπε και όταν η Τζένη Μπαλατσινού τον ρώτησε «why» εκείνος απήντησε: «Έτσι. Δεν θέλω». Αλλά παραπονεμένη δεν την άφησε την παρουσιάστρια. Την άρχισε στο κομπλιμέντο για το πόσο καλή είναι ως μοντέλο, επαγγελματίας μάνα και σύζυγος, τους χαιρέτισε όλους κι έφυγε. Εξάλλου, από το πρωί της Κυριακής κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι ο «δημιουργός μόδας» θα αποχωρούσε από το παιγνίδι. Κι επειδή το... πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς, τουλάχιστον θα γλιτώσουμε αυτό το κάθε λίγο και λιγάκι ότι ο Vasilios φεύγει!