Λιάγκας: Επέπληξε την Σάσα λόγω... Λάτσιου!

14.11.2011
Με την μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη που καθόταν δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο στην πρεμιέρα του σχήματος της Μαρινέλλας με την Νατάσσα Θεοδωρίδου σχολίασαν και στο Πρωινό mou. Και όπως όλοι μας, έτσι και στην εκπομπή αναφέρθηκα

Με την μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη που καθόταν δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο στην πρεμιέρα του σχήματος της Μαρινέλλας με την Νατάσσα Θεοδωρίδου σχολίασαν και στο Πρωινό mou. Και όπως όλοι μας, έτσι και στην εκπομπή αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο Λάτσιος συνοδεύεται από ωραίες γυναίκες. Σχολίασαν επίσης ότι τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα και διάφορα άλλα. Μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη αναρωτήθηκε αν τα «έχουνε», με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι δεν του μοιάζει να είναι ζευγάρι.

Και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα «Λάτσιος και μελαχρινή συνοδός». Έλα, όμως, που αμέσως μετά ο Λιάγκας επανήλθε αρκετά εκνευρισμένος, κι απευθυνόμενος στην Σάσα Σταμάτη είπε: «Μιας και δεν κάνουμε ρεπορτάζ κυρία Σταμάτη, κάνουν άλλοι καλύτερα από εμάς». Κι εξήγησε ότι του έστειλαν μήνυμα όπου τον ενημέρωσαν ότι η εν λόγω κυρία είναι παντρεμένη και ο σύζυγος διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο.

Τι απάντησε η Σάσα στην επίπληξη: "Συγχαρητήρια! Κερδίσατε ένα πλυντήριο πιάτων"!