Αλί, αλί ο Κωστέτσος «έγραψε» Φερεντίνο - Χρηστίδου!

14.11.2011
Όλο το σαββατοκύριακο έπαιζε ξανά και ξανά το τρέιλερ του Πρωινού ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων μας ενημέρωνε ότι ένας εκ των καλεσμένων θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Dancing on ice. Και αυτός,

Όλο το σαββατοκύριακο έπαιζε ξανά και ξανά το τρέιλερ του Πρωινού ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων μας ενημέρωνε ότι ένας εκ των καλεσμένων θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Dancing on ice. Και αυτός, δεν είναι άλλος από τον Βασίλειο Κωστέτσο. Αλλά, φευ, Vassilio περιμέναμε και Vassilio δεν είδαμε. Γιατί, όσο ο... δημιουργός μόδας ήρθε το πρωί της Δευτέρας στο δικό σου το σπίτι, άλλο τόσο πήγε στο Πρωινό ΑΝΤ1!

Στα κρύα του λουτρού άφησε τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου και είναι να απορείς για το φτύσιμο. Ο Φερεντίνος με το που ξεκίνησε η εκπομπή ρώτησε (και καλά) όλο απορία αν ο Κωστέτσος θα έρθει. Ο αρχισυντάκτης/πανελίστας, Παύλος Σταματόπουλος απάντησε ότι τούτη είναι μία καλή ερώτηση. Και μπορεί ο Χρήστος να έμαθε πρόσφατα ότι ο Sakis Ρουβάς έχει δύο παιδιά, όμως τον τρόπο να βάζει σπιουνιές, τον ξέρει καλά.

«Μας αγνόησε; Μήπως έχει τσακωθεί με την Χρηστίδου;» αναρωτήθηκε και όχι τυχαία. Βλέπεις, πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση με τον... δημιουργό μόδας, ο οποίος είχε παραπονεθεί ότι δεν έπαιξαν στην εκπομπή αποσπάσματα από την επίδειξη μόδας του. Η Σίσσυ είχε σπεύσει αν του εξηγήσει κι υποτίθεται ότι η «κόντρα» είχε τελειώσει εκεί. «Με τον Κωστέτσο μιλήσαμε, δεν έχουμε θέμα, απλά είναι πολύ κουρασμένος και δεν ξέρουμε ακόμη εάν θα έλθει. Μπορεί και να έρθει», είπε η Σίσσυ, αλλά ο καλεσμένος ποτέ δεν πήγε. Τη θέση του πήρε ο Αλέξης Κωστάλας.