Πρωινά: Σαμπάνιες στο Mega, κονιάκ στον ΑΝΤ1

16.11.2011
Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά αυτό ισχύει αλλού. Στην περίπτωση της πρωινής ζώνης και δη στο Πρωινό ΑΝΤ1 ούτε κατά διάνοια δεν ίσχυσε η παροιμία. Γιατί μπορεί την πρώτη εβδομάδα Σίσσυ Χρηστίδου

Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά αυτό ισχύει αλλού. Στην περίπτωση της πρωινής ζώνης και δη στο Πρωινό ΑΝΤ1 ούτε κατά διάνοια δεν ίσχυσε η παροιμία. Γιατί μπορεί την πρώτη εβδομάδα Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος να έκαναν υψηλά νούμερα, αφήνοντας το «Πρωινό mou» πίσω να... ασθμαίνει, όμως η συνέχεια αποδείχτηκε διαφορετική. Και με τον καιρό... εφιαλτική.

Φαίη Σκορδά και Γιωργος Λιάγκας όχι μόνο ανέκαμψαν, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία... χαώδη διαφορά ανάμεσά τους. με αποκορύφωμα την Τρίτη, όπου το πρωινό του Mega έκανε... double score στην τηλεθέαση. 33,7% για το Πρωινό mou και μόλις 17,7% για το Πρωινό ΑΝΤ1.

Και όχι μόνο αυτό. Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν οι δύο μόνες που μέχρι χθες μπορούσαν να καυχηθούν ότι αντέχουν στον σκληρό ανταγωνισμό. Αλλά την Τρίτη το σκηνικό ανατράπηκε και οι ΣκορδαΛιαγκέοι μπήκαν από την αρχή φορτσάτοι. Για να έρθει το τελειωτικό χτύπημα στο τελευταίο μισάωρο, όπου το Mega έφτασε να σημειώνει νούμερα της τάξης του 40% και η Σίσσυ με τον Φερεντίνο να παλεύουν μόλις στη βάση.