Πολίτη: «Η Παπουτσάκη δεν μένει μισή ώρα χωρίς άντρα»

16.11.2011
Τα γλωσσόφιλα της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Πέτρο Λαγούτη, που απαθανατίστηκαν από τον φακό του περιοδικού “Hello» και που επιβεβαιώνουν ότι τα καλύτερα γλωσσόφιλα δίνονται στα... φιλικά, σχολίασαν στο «Πρωινό ΑΝΤ1".

Τα γλωσσόφιλα της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Πέτρο Λαγούτη, που απαθανατίστηκαν από τον φακό του περιοδικού “Hello» και που επιβεβαιώνουν ότι τα καλύτερα γλωσσόφιλα δίνονται στα... φιλικά, σχολίασαν στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Εξάλλου, στην εν λόγω εκπομπή το σήριαλ Παπουτσάκη – Τζιόβας – Λαγούτης είναι από τα λατρεμένα τους. Μάστερ έχουν στο θέμα τούτο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος επειδή η Παπουτσάκη είναι κολλητή του, είπε να κάνει τον... ψόφιο κοριό και να αφήσει τους λοιπούς να σχολιάσουν. Αλλά πρόσεξε τι συνέβη: ο αρχισυντάκτης/πανελίστας Παύλος Σταματόπουλος ήταν στον... πλανήτη AGB και στο πώς θα ανεβάσει τα πεσμένα νούμερα της εκπομπής. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν πήρε θέση, διότι η ιστορία της Παπουτσάκη με τον Λαγούτη της θυμίζει τη δική της ιστορία με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Καλά, όλα της θυμίζουν εκείνη και τον σύζυγο, αλλά εδώ είχε βάση.

Έτσι, τα γλωσσόφιλα των δύο φίλων ανέλαβε να σχολιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη. Κι εκεί που βαρεθήκαμε με την ακατάσχετη μπουρδολογία της πανελίστριας και το άγχος να πετάξει ατάκα, έρχεται σαν από μηχανής θεά η Χριστίνα Πολίτη, η οποία αποδεικνύεται... θεά στο φετινό της ρόλο. Κλέβει την παράσταση από όλους κι ελπίζω να το καταλάβουν εκεί στην εκπομπή και να την εκμεταλλευτούν δεόντως. Γιατί τις καλές τις ατάκες τις ξεστομίζει η Πολίτη και ουχί η Ζαρίφη, η οποία κάθε φορά που μιλάει μας κάνει τα νεύρα κρόσσια.

Αλλά επανέρχομαι στην Πολίτη, η οποία έκανε την πιο σωστή παρατήρηση: «Η Παπουτσάκη δεν μένει μισή ώρα χωρίς άντρα»!!! Το άκουσε ο Φερεντίνος και δαγκώθηκε, αλλά η πανελίστρια του δεν μάσησε και το ξαναείπε. Είναι πάντως, ταλέντο... να βρίσκεις άντρα στο καπάκι. Μα στο καπάκι. Και μη νομίζεις ότι η Πολίτη σταμάτησε εκεί. Το σκηνικό με τα φιλιά εκτυλίχθηκε έξω από το μπαρ που διατηρούν η Παπουτσάκη με τον Φερεντίνο, με την Χριστίνα να σχολιάζει ότι εκεί γίνονται... τα Σόδομα και τα Γόμορρα!