Πολίτη: «Η Σταματίνα έβγαλε γλώσσα σαν ερπετό» Έεεελα

16.11.2011
Θέμα για τα πιο διάσημα φιλιά «επώνυμων» ζευγαριών είχαν στον Πρωινό ΑΝΤ1 και μάντεψε ποιο φιλί κέρδισε με διαφορά τις εντυπώσεις και τον τίτλο... Το γαμήλιο γλωσσόφιλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Βρε όσα ζευγάρια

Θέμα για τα πιο διάσημα φιλιά «επώνυμων» ζευγαριών είχαν στον Πρωινό ΑΝΤ1 και μάντεψε ποιο φιλί κέρδισε με διαφορά τις εντυπώσεις και τον τίτλο... Το γαμήλιο γλωσσόφιλο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Βρε όσα ζευγάρια κι αν παντρευτούν, όσα φιλιά κι αν δοθούν στα σκαλιά της εκκλησίας, της Σταματίνας στου Σοφού δεν το ξεπερνάνε.

Και δεν το λέω μόνο εγώ. Και στο πρωινό του ΑΝΤ1 είχαν την ίδια άποψη. Μέχρι και ο Χρήστος Φερεντίνος έμεινε άφωνος και όταν προσπάθησε να περιγράψει τον τρόπο που η Σταματίνα φιλούσε τον γαμβρό, μού θύμισε τον Γιώργο Κωνσταντίνου με το περίφημο... προφιτερόλ. «Όχι δεν θέλω να το μάθω, να το φάω». Έτσι και η Τσιμτσιλή, δεν την ένοιαζαν οι οπτικές γωνίες, να φιλήσει ήθελε η κοπέλα.

Ωστόσο, την καλύτερη, την αξεπέραστη περιγραφή με τον δικό της μοναδικό τρόπο (κοίτα τι ταλέντο που μας προέκυψε φέτος) την έκανε η Χριστίνα Πολίτη. «Η Σταματίνα έβγαλε τη γλώσσα σαν ερπετό» σχολίασε και ναι τούτη ξεπέρασε κι εμάς σε φαντασία. Αλλά εξήγησε τι θέλει να πει. Μη νομίζεις δηλαδή ότι είπε... σαύρα τη νεαρή παρουσιάστρια. «Ίσως δεν ήθελε να της φύγει το κραγιόν, γι αυτό κι έβγαλε τη γλώσσα σαν το ερπετό».

Δεν έχει και «Πολύ Μπλα Μπλα» να βλέπαμε αντίδραση Σταματίνας. Μα... ερπετό; Ερπετό;