Η Ελένη δουλεύει τσάμπα για τους «Αρβύλα»!

17.11.2011
Τι κι αν οι «Ράδιο Αρβύλα» ουκ ολίγες φορές έχουν «τσακίσει» την Ελένη Μενεγάκη στη σάτιρα; Τι κι αν της είχαν κάνει ολόκληρο θέμα για το περιβόητο επίδομα τρίτεκνης μάνας που έπαιρνε η παρουσιάστρια;

Τι κι αν οι «Ράδιο Αρβύλα» ουκ ολίγες φορές έχουν «τσακίσει» την Ελένη Μενεγάκη στη σάτιρα; Τι κι αν της είχαν κάνει ολόκληρο θέμα για το περιβόητο επίδομα τρίτεκνης μάνας που έπαιρνε η παρουσιάστρια; Η Ελένη δεν «μασάει» από τέτοια και όχι μόνο δεν τα έχει μαζί τους, αλλά (πρόσεξε για τι μεγαλείο…ανωτερότητας μιλάμε) δουλεύει για εκείνους. Ναι, ναι όπως το άκουσες.

Και το πιο σοκαριστικό της ιστορίας; Η Ελένη δουλεύει τσάμπα για τον Αντωνη Κανάκη και την παρέα του. Όχι που την κατηγορούν ότι δεν αφήνει δίλεπτο να πέσει κάτω. Την αποκάλυψη έκανε η 42χρονη παρουσιάστρια με αφορμή το τηλεφώνημα μίας τηλεθεάτριας στην εκπομπή της. Άκουσε τι ζήτησε η τηλεθεάτρια ως δώρο από την Μενεγάκη… Τι; Σκούπα ηλεκτρική; Φούρνο μικροκυμάτων; Αποχυμωτή; Όοοχι..

Ζήτησε το cd των «Αρβύλα»! Προφανώς αυτά τα σατιρικά cd που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα στην εκπομπή τους. Η Ελένη μόλις άκουσε την επιθυμία της τηλεθεάτριας, γούρλωσε μάτι από απορία. Αλλά ψύχραιμη της εξήγησε ότι δεν χαρίζουν προϊόντα του ΑΝΤ1. Και κάπου εκεί έριξε την πρόταση στον Κανάκη, αποδεικνύοντας ότι έχει κι… επιχειρηματικό μυαλό. «Γιατί δεν βγάζετε ένα cd με αυτά τα τραγούδια σε συνεργασία με την Heaven. Αρέσουν και στον κόσμο».

Είμαι σίγουρη ότι μήτε που είχε περάσει από το μυαλό τους μία τέτοια ιδέα. Άντε, τους έφτιαξε και μάλιστα δωρεάν. Και όπως είπε και η Ελένη: «Δουλεύω τσάμπα γι άλλους…»