Θαύμα, θαύμα: Ο Καλυβάτσης στους... Αρβύλα!

17.11.2011
Τι κι αν οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και καιρό; Τι κι αν αυτό έγινε με άσχημο τρόπο; Τι κι αν η φιλία τους πήγε στο βρόντο; Τι κι αν οι η σχέση τους έχει πιάσει... πολικές θερμοκρασίες; Τι κι αν κάθε φορά που ο ένας μιλάει

Τι κι αν οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει εδώ και καιρό; Τι κι αν αυτό έγινε με άσχημο τρόπο; Τι κι αν η φιλία τους πήγε στο βρόντο; Τι κι αν οι η σχέση τους έχει πιάσει... πολικές θερμοκρασίες; Τι κι αν κάθε φορά που ο ένας μιλάει για τον άλλον οι σπόντες και τα υπονοούμενα πάνε κι έρχονται; Ήρθε η στιγμή (κι εδώ μπορείς να συγκινηθείς) που ‘παν στην ευχή τα παλιά.

Και για του λόγου το αληθές, ο Σωτήρης Καλυβάτσης... επέστρεψε στους «Ράδιο Αρβύλα». Ναι, ναι εννοούσα τον Καλυβάτση και τον Αντώνη Κανάκη, οι οποίοι μπορεί να έχουν πολλά προβλήματα μεταξύ τους, όμως στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Σωτήρης είχε την τιμητική του. Πως; Πριν περάσουν σε ένα βίντεο με τα σαρδάμ σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, ο Κανάκης μάς θύμισε ένα παλιό βίντεο των «Αμάν» με πρωταγωνιστή τον πάλαι ποτέ φίλο και συνεργάτη του.

«Θυμάστε παλιά στο “Aμάν” το ιστορικό σαρδάμ που οδήγησε στην ιστορική έκφραση “στου χαντάκ”; Το θυμάστε;», ρώτησε ο παρουσιαστής και όλο νόημα σχολίασε: «να το θυμηθούμε, δεν πειράζει». Και το θυμηθήκαμε, με τον Καλυβάτση ντυμένο αστυνομικό, και γελάσαμε πολύ, αφού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας συλλεκτικά κομμάτια της εκπομπής. Αφού τελείωσε το βίντεο, ο Κανάκης σχολίασε μόνο: «Έτσι λύνονται τα σαρδάμ κυρίες και κύριοι».