Ελένη: «Λάκη απίστησα»! Γουάου

17.11.2011
Όλο περίεργες δηλώσεις κάνει η Ελένη Μενεγάκη και να δεις που στο τέλος θα της το βγάλουν το όνομα. Βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της η παρουσιάστρια. «Λάκη απίστησα» είπε το μεσημέρι της Τετάρτης από την εκπομπή της και σου φεύγει η κουταλιά με τις φακές από το στόμα. Τι αποκαλύψεις είναι τούτες

Όλο περίεργες δηλώσεις κάνει η Ελένη Μενεγάκη και να δεις που στο τέλος θα της το βγάλουν το όνομα. Βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της η παρουσιάστρια. «Λάκη απίστησα» είπε το μεσημέρι της Τετάρτης από την εκπομπή της και σου φεύγει η κουταλιά με τις φακές από το στόμα. Τι αποκαλύψεις είναι τούτες που κάνει το Λενάκι; Είναι βαρύ το όσπριο, κάνει και δηλώσεις... απιστίας η παρουσιάστρια, πάει... Βεζούβιος το στομάχι μας στα καλά καθούμενα.

«Ναι, Λάκη το παραδέχομαι. Απίστησα» συνέχισε το τροπάρι για να εξηγήσει μετά ότι το σκεφτόταν καλά πριν «απιστήσει τον Λάκη». Κι επειδή ο πλανήτης Έλεν είναι χάπυ, αλλά εμείς για να την καταλάβουμε με τη μία θέλουμε... χάπι, σου εξηγώ τι εννοούσε. Η Μενεγάκη κάθε Τρίτη βράδυ βλέπει φανατικά και αποκλειστικά Λάκη Λαζόπουλο. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα κανόνισε και πήγε θέατρο, με αποτέλεσμα να χάσει το επεισόδιο.

Αλλά επειδή της Ελένης πολύ της αρέσουν τα υπονοούμενα που δημιουργούν και λίγη... ίντριγκα άρχισε τα περί απιστίας στον... Λαζόπουλο. Αυτά. Αλλά υπάρχει, όμως και παρασκήνιο με την έξοδο της, όπου την συνόδευε ο Ματέο. Το ζεύγος πήγε να δει την παράσταση «Μήλο» με τη Ναταλία Δραγούμη και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια δε σταμάτησε λεπτό να γελάει. Ναι, ναι... τα λάχανα και τα χάχανα από την πρώτη σειρά ήτο της Μενεγάκη. Πάντως, φωτογραφίες από την «άπιστη» έξοδο μην περιμένεις να δεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι ζήτησε το βράδυ εκείνο να μην υπάρχουν φωτογράφοι.