Να προβληματιστούμε από τις αργοπορίες της Φαίης;

17.11.2011
Δεύτερη μέρα σερί και η Φαίη Σκορδά μπήκε στο στούντιο του «Πρωινού mou» με καθυστέρηση. Όλοι βρέθηκαν κανονικά στη θέση τους, αλλά η Φαίη πουθενά. Βρε Φαίη εδώ, Φαίη εκεί πού ήταν η Φαίη οεο; Θα αναρωτηθείς

Δεύτερη μέρα σερί και η Φαίη Σκορδά μπήκε στο στούντιο του «Πρωινού mou» με καθυστέρηση. Όλοι βρέθηκαν κανονικά στη θέση τους, αλλά η Φαίη πουθενά. Βρε Φαίη εδώ, Φαίη εκεί πού ήταν η Φαίη οεο; Θα αναρωτηθείς εσύ τώρα, πού είναι το περίεργο και κάνουμε ολόκληρο θέμα μία απλή αργοπορία της παρουσιάστριας.

Πρώτον, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Και μάλιστα, όταν επαναλαμβάνεται δύο φορές συνεχόμενα. Δεύτερον και το κυριότερο, οι αργοπορίες αυτές μας θύμισαν περσινές καταστάσεις, όταν η Σκορδά ήτο έγκυος και καθυστερούσε να πάει στην εκπομπή επειδή είχε τις γνωστές υπνηλίες, αλλά κι επειδή είχε και τα μικρά... απρόοπτα λόγω κατάστασης.

Ναι, ναι ξέρω, το μυαλό μας ταξιδεύει μακριά, αλλά είναι να μην πονηρεύεσαι; Λέμε τώρα Γιατί, ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες μέρες στη ραδιοφωνική του εκπομπή είχε διαψεύσει κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η σύζυγος είναι έγκυος. Πάντως και οι δύο δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά.

Ωστόσο, η Σκορδά με το που έσκασε» μύτη στο πλατό έκανε αισθητή την παρουσία της. Το σημερινό κορίτσι του καιρού ήταν ποοολύ hot, τα σχόλια του Λιάγκα ήταν ακόμη πιο... hot με αποτέλεσμα να έρθει η Φαίη να φουντώσει κι αφού δε βρήκε εύκαιρη παντόφλα, τού έριξε στο κεφάλι ένα μήλο!