«Κωλοτούμπα» Παπαδάκη για τις μπηχτές στην Ελένη!

17.11.2011
Τον τελευταίο καιρό οι «κωλοτούμπες» είναι πολύ της μόδας, σε όλα τα επίπεδα και τομείς και κάτι μου λέει ότι είναι και... κολλητικές. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω τη στάση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μία μόλις μέρα μετά τ

Τον τελευταίο καιρό οι «κωλοτούμπες» είναι πολύ της μόδας, σε όλα τα επίπεδα και τομείς και κάτι μου λέει ότι είναι και... κολλητικές. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω τη στάση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μία μόλις μέρα μετά τις μπηχτές που έριξε για την Ελένη Μενεγάκη και το επίδομα της τρίτεκνης, τώρα τα γυρίζει εντελώς. Σωστή... κωλοτούμπα έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος πουρνό πουρνό έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις, σε όσους τον ακούσαμε την Τετάρτη, αλλά τον παρεξηγήσαμε.

Ναι, ναι. Αλλού το είχαμε το μυαλό μας, διότι δεν καταλάβαμε ότι ο Παπδάκης όταν έλεγε «ΤΗΝ κάναμε φίρμα» δεν εννοούσε την Ελένη, αλλά «Το θέμα». Κατάλαβες; Αμέσως να τον παρεξηγήσουμε. «Επειδή παρεξηγήθηκα, είπα όχι ότι κάναμε φίρμα την Ελένη Μενεγάκη για το επίδομα των τριτέκνων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν φίρμα πολύ πριν κάνει το πρώτο της παιδί. Το θέμα εννοούσα ότι κάναμε φίρμα» είπε και συνέχισε: «Λες και θα έπρεπε να γίνει πρώτο θέμα η Ελένη που είναι και φίλη μου, όταν ανακαλύψαμε ότι παίρνει επίδομα για το τρίτο της παιδί"

Είναι... φίλοι μας οι Γερμανοί! Άσχετο, αλλά με τόση επισήμανση ότι είναι «ΦΙΛΗ» του, τούτο μου ήρθε στο μυαλό. Λοιπόν, με έπεισε. Ο άνθρωπος δεν υπονόησε κάτι κακό για την Μενεγάκη. Ούτε «μαχαιριά» της έδωσε. Εξάλλου είναι φίλη του και κυρίως, ο Παπαδάκης ποτέ δε ρίχνει σπόντες. Αγαπάει όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μπροεί αύριο να μας δώσει μία νέα διευκρίνηση τι εννοούσε όταν (δύο φορές παρακαλώ) επανέλαβε τη φράση: «Εγώ πάντως αν και είμαι τρίτεκνος, δεν πήγα να πάρω το επίδομα». Όχι, τίποτε άλλο, μη σας παρεξηγήσουμε πάλι. Γιατί, άλλο ακούνε τα αυτιά μας κι άλλο καταλαβαίνουν τα (ανύπαρκτα) μυαλά μας!