Χαμός! Ψινάκης vs Fab5: «Είναι αηδία & ντρέπομαι»

21.11.2011
Άλλο και τούτο που βρήκε την εκπομπή του Fab5, αν και θα έπρεπε να το περιμένουν, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 από την αρχή φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα και η μέρα ξεκίνησε άσχημα. Τα

Άλλο και τούτο που βρήκε την εκπομπή του Fab5, αν και θα έπρεπε να το περιμένουν, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 από την αρχή φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα και η μέρα ξεκίνησε άσχημα. Τα πέντε... υπέροχα αγόρια δεν κόλλησαν, ενώ οι κόντρες μεταξύ τους δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με τον Ηλία Ψινάκη να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες. Ενώ πριν ξεκινήσει το παιγνίδι δημοσιεύματα τον ήθελαν να τα βροντάει και να φεύγει.

Κι ενώ το Fab5 ξεκίνησε, έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις (όχι όμως και την AGB) και φαινόταν ότι τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, βγαίνει ο Ψινάκης και με μία συνέντευξή του βάζε... μπουρλότο στο ριάλιτι. Ο μάνατζερ σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» τα έχωσε χοντρά στην παραγωγή, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κόντρα με Τρύφωνα Σαμαρά.

«Αηδία», ναι «αηδία» αποκάλεσε το ριάλιτι, δηλώνοντας ότι ο ίδιος ντρέπεται που συμμετέχει σε αυτό και ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει! «Είμαι στο παρατσάκ να εγκαταλείψω το show, όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί θεωρώ ότι κάνω μία αηδία. Οι Αμερικανοί ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για κάθε ένα από αυτά. Εμείς λόγω κρίσης αυτά τα επεισόδια τα κάνουμε με μύξες και με σάλια» συνέχισε το χώσιμο και ούτε η... Πόπη Διαμαντάκου δεν είχε τέτοια έμπνευση για «θάψιμο».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι δεν τα πάει καλά με τον Σαμαρά, για τον Λάκη Γαβαλά είχε να πει τα καλύτερα, ενώ με τον Γιώργο Μέρλο είναι κολλητοί κι αν φύγει θα τον πάρει μαζί... Και μην ξεχάσουμε την ατάκα-προβληματισμό: «Στο παιγνίδι είναι δυόμιση γκέι»! Βλέπεις, έγινε η σύγκριση με το αμερικάνικο, όπου εκεί τα... υπέροχα αγόρια είναι γκέι και ο Ψινάκης έριξε την ατάκα για τους... δυόμιση γκέι Έλληνες. Ο «μισός» δηλαδή τι ακριβώς είναι; Οεο; Και κυρίως, ποιος είναι;

Υ.Γ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα την Δευτέρα ήταν να γυριστεί νέο επεισόδιο, αλλά τα γυρίσματα αναβλήθηκαν επειδή η παραγωγή μετά τις δηλώσεις Ψινάκη συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. Πα-νι-κος λέμε.