Ηρεμήσαμε τώρα: Αγαπήθηκαν Ελένη - Τατιάνα!

21.11.2011
Μα τι ωραία που ξεπερνιούνται αυτές οι κόντρες στη showbiz. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί και συγκινηθεί συνάμα. (Σνιφ, σνιφ). Λοιπόν, την άτυπη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με την Τατιάνα Στεφανίδου, να την ξεχάσεις,

Μα τι ωραία που ξεπερνιούνται αυτές οι κόντρες στη showbiz. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί και συγκινηθεί συνάμα. (Σνιφ, σνιφ). Λοιπόν, την άτυπη κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με την Τατιάνα Στεφανίδου, να την ξεχάσεις, διότι τα... μίση και οι σπαραγμοί ανάμεσα στις δύο κυρίες της τιβί είναι πλέον... last year! This year, υπάρχει λαβ κι εκτίμηση μεταξύ τους, τόση που δακρύζεις.

Η αρχή έγινε με ένα σαρδάμ της Ελένης, όταν μπερδεύτηκε στην εκπομπή της κι αντί να πει τη θεατρική παράσταση «Μήλο», είπα «Μίλα». Μόλις το κατάλαβε, γέλασε κι έστειλε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αγάπη της στην Τατιάνα. Η δεύτερη πήγε καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και είπε τα καλύτερα για τη μετακίνηση της Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

«Σκίζει. Πώς να κρίνω την παρουσία της; Εκ του αποτελέσματος την κρίνω. Τρελή κίνηση, καταπληκτική κίνηση των Γερμανών. Τη βάλανε και όλοι είπαμε “ποιος θα ξαναδεί πρωινάδικο μετά τα πρωινάδικα, α θα παίζει σε επανάληψη αυτά που παίζουν τα πρωινάδικα” και πάει καταπληκτικά. Τι να κάνω; Με ρωτάς… την αλήθεια πρέπει να πω», είπε η Τατιάνα και μπορεί η Μενεγάκη να ενθουσιάστηκε, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κανάλι της, το Star. Και συγκεκριμένα, τη Νικολέττα Ράλλη. Μα τέτοιος ενθουσιασμός για την «τρελή» κίνηση των Γερμανών; Για την... παλαβή του Σταμάτη Μαλλέλη να βάλει την Ράλλη, κουβέντα; Χοχοχο.

Τέλος πάντων, μετά από αυτό τον βομβαρδισμό κολακευτικών σχολίων, η Ελένη δεν μπορούσε να μην απαντήσει και να ευχαριστήσει. Έτσι, έφτιαξε κοτζάμ αφιέρωμα/αγιογραφία στην Τατιάνα, να το βλέπεις και να συγκινείσαι. Για να μην πούμε μετά για τα κομπλιμέντα που της έριξε για το πόσο όμορφη είναι, έξυπνη, ικανή, επαγγελματίας, μπλα, μπλα, μπλα. Να τα ακούει η Ράλλη και να τρώει τα... κοτσίδια της.