Κι, όμως, ο Sakis είναι... μαυρόγατα!

22.11.2011
Ναι, ναι κι εμείς όταν το ακούσαμε απορήσαμε, αλλά στη συνέχεια καταλάβαμε γιατί άμα πάρεις τον Sakis Ρουβά να σου σπάσει το ρόδι στο σπίτι, πάρε στο καπάκι και την.. τράπεζα να έρθει να στο πάρει. Αν έχεις στεγαστικό. Γ

Ναι, ναι κι εμείς όταν το ακούσαμε απορήσαμε, αλλά στη συνέχεια καταλάβαμε γιατί άμα πάρεις τον Sakis Ρουβά να σου σπάσει το ρόδι στο σπίτι, πάρε στο καπάκι και την.. τράπεζα να έρθει να στο πάρει. Αν έχεις στεγαστικό. Γιατί, ναι, όσο κι αν μας πονάει η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκαναν στο «Πρωινό mou» το «είδωλο» είναι… μαυρόγατα!

Πρόσεξε να δεις (και να σοκαριστείς) πώς έχει η ιστορία. Στο τελευταίο LiveτουDancing on ice, ο Θέμης Γεωργαντάς χόρεψε Ρουβά, με το «είδωλο» να του στέλνει μήνυμα στοTwitter ¨ότι ήταν τέλειος. Και του ευχήθηκε και «καλή επιτυχία». Το αποτέλεσμα; Ο Θέμης αποχώρησε με δόξες και τιμές.

Πέρυσι, στο Dancing with the stars, η Ελεονώρα Μελέτη επίσης είχε χορέψει κι επίσης ο Sakis της ευχήθηκε μέσω Twitter «καλή επιτυχία». Το αποτέλεσμα; Το βράδυ εκείνο αποχώρησε η Μελέτη! Μιλάμε για τρελός γουρλής ο Ρουβάς.