Παιδιά για όλες τις δουλειές και στο... σκοτάδι!

14.12.2011
Τελικά, οι σταρ του Dancing on ice αποδεικνύονται φέτος... παιδιά για όλες τις δουλειές. Έτσι, λόγω Χριστουγέννων αφήνουν παγοδρόμιο και παγοπέδιλα και φοράνε τις φόρμες για να χαθούν στα... μαύρα σκοτάδια της Νάντιας Μπουλέ.

Τελικά, οι σταρ του Dancing on ice αποδεικνύονται φέτος... παιδιά για όλες τις δουλειές. Έτσι, λόγω Χριστουγέννων αφήνουν παγοδρόμιο και παγοπέδιλα και φοράνε τις φόρμες για να χαθούν στα... μαύρα σκοτάδια της Νάντιας Μπουλέ. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 λόγω εορτών είπαν να κάνουν ένα σπέσιαλ επεισόδιο του Black out κι αντί να τρέχουν αριστερά και δεξιά για να βρουν κάποιον celebrity, πήραν τα... υπέρλαμπρα αστέρια του Dancing.

Εξάλλου, είναι «μανούλες» για τις... επικίνδυνες αποστολές και σιγά μη μασήσουν στα... παιγνιδάκια της Μπουλέ. Έτσι, στο εορταστικό επεισόδιο θα δούμε τους: Χριστίνα Παππά (μόνο στο Wipe out δεν την έχουμε δει), Ιωάννα Πηλιχού, Σταματίνα Τσιμτσιλή (πες μου ότι δεν θα προλάβει να κάνει το ταξιδάκι της), Γιώργο Χειμωνέτο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον παρτενέρ της Αλεξέι.