Πολίτη για Καμπούρη: «Θα μου είχε κοπεί το γάλα αν...»

14.12.2011
Γιούπι γιούπι για για, Χριστίνα Πολίτη is back. Η συνεργάτιδα του «Πρωινού ΑΝΤ1» μετά από ένα διάστημα ηρεμίας, ξαναχτυπά με τις γνωστές/θανατηφόρες ατάκες της. Τούτη τη φορά αφορμή στάθηκε η ιστορία

Γιούπι γιούπι για για, Χριστίνα Πολίτη is back. Η συνεργάτιδα του «Πρωινού ΑΝΤ1» μετά από ένα διάστημα ηρεμίας, ξαναχτυπά με τις γνωστές/θανατηφόρες ατάκες της. Τούτη τη φορά αφορμή στάθηκε η ιστορία της Δέσποινας Καμπούρη και οι φήμες ότι χωρίζει με τον Βαγγέλη Tαρασιάδη.

Στο «Πρωινό ΑΝΤ1» αναφέρθηκαν στο θέμα, αλλά με μία ιδιαίτερη προσοχή, διότι τυγχάνει η Καμπούρη να είναι κολλητή φίλη της Σίσσυς Χρηστίδου. Και μπορεί η παρουσιάστρια να προτίμησε να μην τοποθετηθεί, δεν συνέβη (ευτυχώς) το ίδιο με την Πολίτη. Έτσι, πάνω στην κουβέντα υποστήριξε ότι δύο μόλις μέρες αφού γέννησε η Δέσποινα, ο σύντροφος της είχε πάει με τους φίλους του στην Μύκονο.

Και στο σημείο αυτό πέταξε τρελή ατάκα: «Εμένα αν μου είχε συμβεί το ίδιο, θα μου είχε κοπεί το γάλα...». Ο Φερεντίνος προσπάθησε να το σώσει λίγο, αλλά η Πολίτη απτόητη συνέχισε να εξηγεί ότι δεν θα δεχόταν με τίποτε ο σύντροφος της δύο μέρες μετά τον τοκετό να φεύγει με το σκάφος και τους φίλους του για Μύκονο. «Μήπως πήγε για ψάρεμα;» αναρωτήθηκε ο Φερεντίνος, ενώ η Σίσσυ εξήγησε ότι και η Καμπούρη πριν γεννήσει είχε πάει με την ίδια διακοπές στην Σκιάθο.

Εμείς πάντως είμαστε με Πολίτη. Και το δικό μας γάλα θα είχε κοπεί, αλλά πρώτα θα είχαν κοπεί τα πόδια του κυρίου! Τιιιι;;; Διακοπές στην Μύκονο για να γιορτάσει τον ερχομό του παιδιού; Αυτά... last year!!!!