Ελένη: Έπαιξε Κανάκη και Ματέο στην εκπομπή της!

14.12.2011
Ήταν να μην το πάρει απόφαση η Ελένη Μενεγάκη ότι ήρθε ο καιρός να απελευθερωθεί και να μην κρύβει τον έρωτα της και τη σχέση της με τον Ματέο. Άπαξ και την πήρε, πότε την πηγαίνει τσάρκα στα μπουζούκια και πότε

Ήταν να μην το πάρει απόφαση η Ελένη Μενεγάκη ότι ήρθε ο καιρός να απελευθερωθεί και να μην κρύβει τον έρωτα της και τη σχέση της με τον Ματέο. Άπαξ και την πήρε, πότε την πηγαίνει τσάρκα στα μπουζούκια και πότε την παίζει χωρίς φόβο και... λογοκρισία στην εκπομπή της. Και για να μη σε μπερδεύω, το μεσημέρι της Τετάρτης έπαιξε το όνομα του Ματέο σε βίντεο της Ελένης και ας είναι καλά ο... Αντώνης Κανάκης!

Ο κολλητός του πρώην (Γιάννη Λάτσιου) με αφορμή την απορία της Ελένης την Τρίτη (βρε τι κάνει ο Λούκυ Λουκ) έφταιξε στο «Ράδιο Αρβύλα» βίντεο, όπου ο Λούκυ Λουκ στέλνει γράμμα στην Ελένη και της λέει τα νέα του. Στο «γράμμα» αυτό ο Λούκυ αναφέρεται στην «καψούρα» της Ελένης για τον Ματέο, ενώ της δίνει ραντεβού να τα πουν από κοντά στην Άνδρο.

Λίγο καιρό πριν, το επίμαχο σημείο θα περνούσε από τρελή λογοκρισία. Αλλά τώρα είπαμε, η Ελένη απελευθερώθηκε και το έπαιξε κανονικά, ενώ στο τέλος γελούσε όλο νόημα στον Κανάκη». «Αχ Αντώνη, αχ Αντωνη, πάρε ένα δωράκι από εμένα...» σχολίασε, ενώ από όλα αυτά μία απορία είχε: «Ποιος έκανε τα φωνητικά». Μετά έκανε ένα δώρο στον κολλητό του πρώην, που ήταν ένα βίντεο-αφιέρωμα.