Τρανσέξουαλ με μούσι πάει... Γιουροβίζιον!

29.12.2011
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Dana International και το Ισραήλ το 1998 δεν αποκλείεται να προχωρήσει και η Αυστρία, στέλνοντας στη φετινή Γιουροβίζιον τη δική της τρανσέξουαλ. Αλλά οι Αυστριακοί

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Dana International και το Ισραήλ το 1998 δεν αποκλείεται να προχωρήσει και η Αυστρία, στέλνοντας στη φετινή Γιουροβίζιον τη δική της τρανσέξουαλ. Αλλά οι Αυστριακοί είναι πιο... «προχώ» και η Conchita Wurst αν τελικά πάει στο Αζερμπαϊτζάν θα κλέψει την παράσταση με την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα με το μούσι της!

Βλέπεις, η Conchita διαθέτει κορμί λαμπάδα, μαύρο μακρύ μαλλί (να το ζηλεύει και η Τζένιφερ Άνιστον), αλλά διαθέτει και μαύρο μούσι που σου βγάζει το μάτι. Και ο λόγος που το έχει είναι η... τριχοφυΐα και όχι για εκκεντρικότητα. Βλέπεις, η επέμβαση αλλαγής φύλου είχε ως αποτέλεσμα να του προκληθεί μία έντονη και μόνιμη τριχοφυΐα.

Η τρανσέξουαλ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Γιουροβιζιον, αφού διαθέτει όπως λένε απίστευτη φωνή. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί στο αντίστοιχο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και είχε κλέψει την παράσταση με την ερμηνεία της στο τραγούδι της Σελίν Ντιον, «my heart will go o¨, ενώ στην Αυστρία έχει πολλούς φαν. Δεν μένει παρά να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο τελικός, για να μάθουμε αν η τρανσέξουαλ με το μούσι πάει... Αζερμπαϊτζάν!