Τατιάνα: «Πάρτα ρε Μενέγω. Όλα δικά σου»!

29.12.2011
Εξώφυλλο (το πρώτο, αν κι ανεπίσημο) της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, από την περσινή Πρωτοχρονιά σε φιλικό τους σπίτι φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το περιοδικό Hello. Κι αν η Ελένη απέφυγε

Εξώφυλλο (το πρώτο, αν κι ανεπίσημο) της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, από την περσινή Πρωτοχρονιά σε φιλικό τους σπίτι φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το περιοδικό Hello. Κι αν η Ελένη απέφυγε να το σχολιάσει στην εκπομπή της (ω τι έκπληξη), δε συνέβη το ίδιο με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μέσα από την εκπομπή της "έβγαλε το καπέλο" στην παρουσιάστρια. Και όχι μόνο, αφού την παραδέχτηκε δημοσίως, επειδή κατάφερε να καταρρίψει όλους τους μύθους κι επιπλέον μας «επέβαλε» τον Ματέο, καταφέρνοντας και πάλι να την αγαπάμε.

Μιλάμε για ενθουσιασμό και θαυμασμό, όχι αστεία. Ούτε η ίδια η Μενεγάκη δε νιώθει έτσι για τον... εαυτό της! «Αν βλέπαμε τη φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα χρόνο πριν, η κοινή γνώμη δεν θα ήταν έτοιμη να δεχτεί αυτή την εικόνα. Γιατί ήταν μια γυναίκα με τρία παιδιά, χωρισμένη» είπε η Τατιάνα, η οποία (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) είχε την ίδια άποψη με εμάς, όταν αντικρίσαμε το εν λόγω εξώφυλλο.

«Προφανώς τώρα, η Ελένη είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον κόσμο τη νέα της ζωή, κόπασε και το σκάνδαλο του χωρισμού κι έτσι αποφάσισε να πει το ναι. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κύριος Λυμπέρης και η κυρία Έλενα Λυμπέρη που είναι πάρα πολύ φίλοι με την Ελένη Μενεγάκη, θα αποφάσιζαν να βάλουν εξώφυλλο στο περιοδικό προσωπικές της φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο ζεύγος άλλωστε δεν το συνηθίζει. Δεν είναι οι άνθρωποι που πουλάνε τους φίλους τους» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, καταλάβαμε ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο δεν ενόχλησε την Ελένη από την αντίδραση της στην εκπομπή. Ναι, η Μενεγάκη δεν το σχολίασε, όπως δεν σχολιάζει κανέναν εξώφυλλό της με τον Ματέο. Αλλά τούτη τη φορά φρόντισε επιδεικτικά να κρατά το περιοδικό, όταν διάβαζε κάποιο θέμα, ξέροντας ότι η κάμερα έκανε πλάνο στο επίμαχο εξώφυλλο. Αν είχε ενοχληθεί, το περιοδικό θα το έτρωγε... το μαύρο σκοτάδι, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και δεν διάβαζε καν τα περιοδικά με τους συνεργάτες της.

Κι επιστρέφουμε στην Τατιάνα, η οποία πολύ γουστάρει την Ελένη (έρχεται σου λέω το... 2012 και η συντέλεια.) Μέχρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη την παρομοίασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελενίτσα η Θεά, που εγώ το έχω πει είναι η νέα Βουγιουκλάκη, επιβάλλει ο, τι γουστάρει και καλά κάνει. Τη γουστάρουμε έτσι». Άλλο να σου τα γράφω κι άλλο να την ακούς. Και πάνω στο... παραλήρημα ενθουσιασμού πέταξε και η Τάτυ και τη συγκλονιστική ατάκα: «Και μας τον επέβαλε τον Ματέο, και περνάει και τέλεια. Πάρτα ρε Μενέγω, όλα δικά σου ρε!» Ναι ρε, γουάου!