Έγκυος παρουσιάστρια του «Μίλα»

05.01.2012
Χαρές και πανηγύρια έχουν στο «Μίλα», αφού ο πελαργός επισκέφτηκε ένα από τα κορίτσια του. Και πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι ποια θα γίνει μανούλα, σε απαλλάσσω... η Τζούλη Αγοράκη είναι έγκυος! Ω ναι. Η μεγάλη αποκάλυψη

Χαρές και πανηγύρια έχουν στο «Μίλα», αφού ο πελαργός επισκέφτηκε ένα από τα κορίτσια του. Και πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι ποια θα γίνει μανούλα, σε απαλλάσσω... η Τζούλη Αγοράκη είναι έγκυος! Ω ναι. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή το απόγευμα της Τετάρτης, με την Τατιάνα Στεφανίδου να θέλει να δώσει λίγο σασπένς.

Όποια δεν ήταν έγκυος αποχωρούσε από το τραπέζι για να μείνουν στο τέλος η Sunny Μπαλτζή και η Τζούλη. Δεν θα είχε μεγαλύτερο σασπένς αν έμενε ας πούμε η Σταματέρη με την Τζούλη; Τέλος πάντων, η Αγοράκη όπως αποκάλυψε είναι πέντε μηνών έγκυος (δεν της φαίνεται καθόλου) και όλο αυτό το καιρό δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη, όχι γιατί το έκρυβε, αλλά δεν ήξερε και πώς να το ανακοινώσει.

Και γιατί δεν άφηνε από την αρχή την Τατιάνα να κάνει τις (τόσο πετυχημένες) ανακοινώσεις; Όσο για τον μπαμπά του παιδιού; Είναι ο επί 4 χρόνια σύντροφος της Στέφανος Μπακούρης, με τον οποίο συζούν και τον επόμενο μήνα θα παντρευτούν! Και γεννητούρια και γάμοι στο «Μίλα».