Λιάγκας: Θα βουτήξει και αυτός για τον Σταυρό;

05.01.2012
Στα νερά της Στυλίδας θα βουτήξει τα Θεοφάνια ο Απόστολος Γκλέτσος για να πιάσει τον Σταυρό, καθώς με αυτό τον τρόπο, όπως λέει, θέλει να δώσει ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καρδιά τους.

Στα νερά της Στυλίδας θα βουτήξει τα Θεοφάνια ο Απόστολος Γκλέτσος για να πιάσει τον Σταυρό, καθώς με αυτό τον τρόπο, όπως λέει, θέλει να δώσει ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καρδιά τους. Θέλει ο δήμαρχος να δείξει πως αν προσέχουν και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών τους, μπορούν να βουτήξουν μέχρι και για τον Σταυρό, όπως θα κάνει και ο ίδιος.

Τον Γκλέτσο, λοιπόν και το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε, άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας κι έκανε βαρυσήμαντη δήλωση... Αν του έδινε άδεια το κανάλι, θα πήγαινε και αυτός να βουτήξει στην Στυλίδα!!! «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» λέει και ξαναλέει ο σοφός λαός. Γιατί βλέπεις, στο καπάκι το κανάλι έδωσε στον Λιάγκα την άδεια που ζήτησε! Μετά από αυτό ο παρουσιαστής, υποστήριξε πως αν δεν έχει πρόβλημα ο Απόστολος , θα πάει να βουτήξει! Λες να ζήσουμε να το δούμε και τούτο;