Έφυγε ο Χειμωνέτος και κλάααμα η Πηνελόπη

09.01.2012
Βρε ένα χαρτομάντιλο για το κορίτσι. Είχαμε υποψιαστεί ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήτο μες στη συγκίνηση και το σόκι στο Live της Κυριακής, όπου αντιμετώπισε στο skate off τον Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά η εικόνα ν

Βρε ένα χαρτομάντιλο για το κορίτσι. Είχαμε υποψιαστεί ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήτο μες στη συγκίνηση και το σόκι στο Live της Κυριακής, όπου αντιμετώπισε στο skate off τον Γιώργο Χειμωνέτο, αλλά η εικόνα να κλαίει με μαύρο δάκρυ πολύ μας σόκαρε. Στο Πρωινό ΑΝΤ1 είδαμε τα παρασκήνια μετά το τέλος του Dancing on ice κι ένα έχω να σου πω.... η Αναστασοπούλου τον έκλαψε πολύ τον Γιώργο Χειμωνέτο.

Προς στιγμή, βλέποντας την ηθοποιό να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς, πίστεψα ότι ο Χειμωνέτος φεύγει από το Dancing και την Ελλάδα γενικότερα και πάει... μετανάστης στην Αστραλία. Τέτοιο κλάμα και οδυρμό πού να τα αποδώσω; Ευτυχώς που το show τελειώνει σε δυο Κυριακές και στο τσακ Αναστασοπούλου και Κώστας Φραγκολιάς γλιτώνουν την κατάθλιψη.

Την πήραν βαριά την αποχώρηση του Χειμωνέτου. Να δεις ο Φραγκολιάς στεναχώρια που έμεινε... μόνο αρσενικό στον πάγο να χορεύει! «Είναι περίεργο συναίσθημα. Έμεινα μόνος» ίσα που κατάφερε να πει ο συντετριμμένος Κώστας. Άσε έχουν τα δράματα τους στο dancing. Και πού να έρθει το... μπουγιουρντί της AGB και την άλλη πίκρα που «έφαγε» εκεί το Show, από τους "Βασιλιάδες" το νέο σήριαλ του Mega.