Ο Λιάγκας «αναλύει» το στήθος της Ράπτη!

09.01.2012
Λίγο ακόμη και ο Γιώργος Λιάγκας θα κερδίσει με δόξες και τιμές τον τίτλο «ο σοφός της τιβί». Και πως να μην τον κερδίσει, αφού ο παρουσιαστής έχει άποψη, γνώσεις για τα πάντα και τους πάντες; Από τα χείλη του

Λίγο ακόμη και ο Γιώργος Λιάγκας θα κερδίσει με δόξες και τιμές τον τίτλο «ο σοφός της τιβί». Και πως να μην τον κερδίσει, αφού ο παρουσιαστής έχει άποψη, γνώσεις για τα πάντα και τους πάντες; Από τα χείλη του κρεμόμαστε κάθε φορά.

Το πρωί της Δευτέρας ασχολήθηκαν με την Έλενα Ράπτη και μια συνέντευξη που έδωσε, αλλά ο σοφό- Λιάγκας δε στάθηκε στο κομμάτι αυτό, από τη στιγμή που μπροστά του πέρασε φωτογραφία της βουλευτίνας με καυτό (πιο τζιζ δεν γίνεται) μπικίνι. Και όπως όλοι οι άνδρες του κόσμου που θα έβλεπαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, έτσι και ο Λιάγκας στάθηκε στο στήθος της Ράπτη, το οποίο όπως είπε είναι.... «φυσικό».

Και κάπου εδώ άνοιξε θέμα, αφού το πάνελ (άλλο που δεν ήθελε) αναρωτήθηκε πώς ο παρουσιαστής μπορεί και ξεχωρίζει τα φυσικά από τα πλαστικά στήθη, χωρίς να τα πιάσει. Έτσι, αυτός εξήγησε πώς κάποτε ένας φίλος του πλαστικός χειρουργός του είχε πει ότι τα ξεχωρίζεις από την... χαραμάδα που είναι ανοιχτή στα «πλαστικά», αφού αυτά δεν ενώνονται. Πςςςςς, μιλάμε για γνώσεις πρωινιάτικα, όχι αστεία.