Πρωινό mou: Η Τσιμτσιλή «άναψε» τα αίματα!

09.01.2012
Μεγάλο σουξέ έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Πρωινό mou» και κάθε φορά που παίζει θέμα το οποίο την αφορά, «ανάβουν» τα αίματα με τη μία. Από τη μία είναι το αξιότιμο και αξιολάτρευτο πάνελ της εκπομπής

Μεγάλο σουξέ έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Πρωινό mou» και κάθε φορά που παίζει θέμα το οποίο την αφορά, «ανάβουν» τα αίματα με τη μία. Από τη μία είναι το αξιότιμο και αξιολάτρευτο πάνελ της εκπομπής και από την άλλη η Φαίη Σκορδά, η οποία κάθε φορά υπερασπίζεται την κολλητή της φίλη. Ο Γιώργος Λιάγκας κρατά ουδέτερη στάση και μόνο στο τέλος σφυρίζει τη λήξη της «μάχης».

Το πρωί της Δευτέρας ασχολήθηκαν και πάλι με την Τσιμτσιλή, η οποία είχε πάει καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού κι έκανε ξανά εκείνες τις περίφημες και λατρευτές δηλώσεις. Όχι, τώρα δε δήλωσε ότι σκέφτεται να πάει μία Νομική, αφού έχει και το γραφείο της. Προσπάθησε, όμως να εξηγήσει παλαιότερη δήλωση της ότι θα πήγαινε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. Αλλά φευ για εκείνη, τα έκανε χειρότερα, με τη δήλωση – εξήγηση: «Θέλοντας να τσαλακώσω το εγώ μου, αν με φώναζε κάποια εκπομπή σαν του Θεοδωράκη θα πήγαινα».

Ε να μας συχωρνάει η Σταματίνα, αλλά τα θέλει... ο απαυτός της. Είναι δηλώσεις τούτες μάνα μου, που πιστεύεις ότι θα μείνουν ασχολίαστες; Ειδικά από το δαιμόνιο πάνελ του «Πρωινού Mou» που δεν αφήνουν να πέσει τίποτε κάτω. Έτσι, άρχισαν να λένε τα δικά τους για την Σταματίνα (εννοείται ότι η Σάσα Σταμάτη ήτο το αρχηγόπουλο) με την Φαίη να προσπαθεί να υπερασπιστεί τις δηλώσεις της φίλης της. Βέβαια, υπήρξε μεγάλη ένταση, ειδικά προς το τέλος, μέχρι που τους έκοψε τη φόρα ο Λιάγκας.